Samsung Note II Kullanan Var Mı? Yada S3 Ve Note II Arasında Cok Fazla Fark Var Mı? (Boyutlar Hariç)
-
-
Kesinlikle var
-
En basitinden batarya farkı bile var.
-
note 2 2 gb ram, s3 1 gb ram hocam
-
Hocam S3 te kullandım. Şu an Note II kullanıyorum. Aralarındaki en önemli fark bana göre RAM miktarı. Performans baya farkediyor. Gerçi S3 kullanırken 4.1.2 ye yükseltememiştim (telefon kopya imeiydi). Bir arkadaşım güncellemeden sonra s3 teki performansın da arttığını söylemişti ama kendim güncellemeli kullanmadığımdan birşey diyemeyeceğim.
-
Citizen bunu yazdı
En basitinden batarya farkı bile var.
O bataryanın fazla gıtmedıgını soyluyorlar hocam ... :)
Arastırdım bı kac yerde , batarya buyuk mah ama fazla gıtmıyor dıyorlar :S -
iyi ki konuyu gizledin.samsung falan dava açar al başına belayı
-
ben çin malı s3 kullandım şuanda note II var ekranı büyük hızlı şarjı iyi gidiyor
-
bamboocha bunu yazdı
note 2 2 gb ram, s3 1 gb ram hocam
Hocam Note II de 2GB ram varda nasıl desem gecen Metro da ınceledım , hanı S3 te hıc kapanmayan ram kullanan ıslemler var mesela ram e gırıp baktıgında 400 - 500 / 800 gibi gorursun cıhazı sureklı... Uygulamaları kapatırsın 350 lere duser sonra yavastan yıne cıkar kullannalar ne demek ıstedıgımı anlamıstır.
Note II de de 2gb ram var da amk :D kullanılabılırlgı 1.70 gb gibi gozukuyor onda da gecen metro da uygulamaları kapat dıyorum 700 / 1.70 gb gıbı gozukuyor :)
Yanı o boş ramı oynaya oynaya kullancak bır ortam bıraktıgını dusunmuyorum su cıhazların .... -
mataramasuko bunu yazdı
Gönderme güzel.
-
mataramasuko bunu yazdı
Hocam konuyu gızlemede özel sebeplerım vardı... Memleket meselesı degıl kı bu kadar ...