Samsung Pc Studio ( Bilgisayar Üzerinden Mesaj Atmak )
-
beyler samsung pc studio ile direkt bilgisayarla klavye üzerinden mesaj çekebiliyorum . mükemmel bir uygulama . inanılmaz zaman kazandırıyor. inanılmaz rahat ediyorum evdeyken . ama gel gör ki şöyle bir sorunum var 160 karakter sınırı var programda. bunu nasıl aşacağız. 480 karakterlik mesajı nasıl atabileceğim . bu sorun yaratıyor uzun mesaj atacaksam parçalar halinde atıyorum .
samsung pc studio dışında aynı bu yöntemle mesaj atabileceğimiz programlar var mıdır ? yoksa da bu sorunun çözümü hakkında neler yapabiliriz. ?
not : telefon g600 , program samsung pc studio 3 tür
-
Nokia olsaydı aynı özellik pcsuite'da da var ve karakter sınırı da yok ama samsung için bildiğim yok malesef...
-
sırf şu özellik için nokia alabilirim . bakalım çözemezsek öyle yapacağız
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
sırf şu özellik için nokia alabilirim . bakalım çözemezsek öyle yapacağız
-----------------------------aynen 160 karakter berbat.
-
hocam birde gelen mesajları iki saat senkronize etmek gerekiyor bir bilgin var mı bu konuda ?
-
angelofhope bunu yazdı:
hocam birde gelen mesajları iki saat senkronize etmek gerekiyor bir bilgin var mı bu konuda ?
-----------------------------pc studio açıkken gelen mesajlar direkt pc ekranına yansımıyor. yeniden refresh yapman lazım .
gelen mesajları direkt telefondan okuyorum . senkronlamakla filan uğraşmıyorum . ama 160 karakter sıktı artık.
nokia görünüyor ufukta.
-
samsung kies de deneme yapayim bi
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------ortak paralı mı bu kies dalgası ?
edit: akıllı telefonlar içinmiş. g600 desteklemiyor zaten
-
Çin malı nokia 6700 var olurmu :D
-
raul bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------ortak paralı mı bu kies dalgası ?
edit: akıllı telefonlar içinmiş. g600 desteklemiyor zaten
-----------------------------v1 de her türlü özellik vardi sms mms atilabiliyordu şimdi v2 çikmis hiç bişi yapilmio telefonu bile güncelleyemedim ! bug kaynıo yuh
-
çözülemedi mi ya ? :S
banada lazım bu olay.