Samsung S3 Öldü...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Kardeş telefonum bozuldu benimde. Sen bana sevabina yolla onu ben tamir edebilirsem kullanayim. Para yok :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

android iste, kasiyor kasiyor isiniyor sonrasinda yakiyor anakarti. servise gonder hocam

Nerde o eski TBT...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

bende talibim hocam. öğrenci adamız bunu alsam sonra anakartını çıkma alsam bir telefon yapalım yoksa s3 alacak para yok :)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

android iste, kasiyor kasiyor isiniyor sonrasinda yakiyor anakarti. servise gonder hocam

He kendi kendine kasıyor.Hala Android kasar diyorsunuz.Android kasmaz, firmaların kullandıkları arayüz kasar.Nexus kullanda gel hocam.

mkyb tarafından 02/Tem/14 23:44 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

http://m.youtube.com/watch?v=GiELH8jS7dc

Şu rom islerine bulasanlari hic anlamiyom hea tertemiz kendi guncellemeriyle kullanmak varken ne gerek var hoca bende de s3  var Allahtan mani olmassa 6.5, 7 sene kullanacam suan 2 senelik daha kılcal cizigi yok öyle cok seyde indirip silmiyom tertemiz ohh :) 

..Morali hep bozuk olan insan..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

yorumları okumadım ama soft brick olabilir 3-5 tuşa arkadaki iğne deliğine basarak açılıyordu.

der die das
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin kardeş...

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefonun içi açılarak işlemciye elektroşok yapılmalı. Buna jtag deniyor. 70-80 liraya yapılır hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

yüklemeye calıstıgın rom lar tek dosyalı ise full rom dene

boot ayrı modem ayrı 4 lü romlar var bi dene sonra bide aynı roma pıt göstererek dene

2.i9300 e jtag olmaz  en kötu download moda gecmedıgın de boot kablo ıle download moda alınır ama dıger s3 varyantları gıbı jtag yapılmaz

3. daha kötü senaryo emmc degısır 

ama telefon normal de saglam sa ve sadece yazılımda batarya cıkardınsa bence ayaga kalkar

butun bunlardan önce eger yazılımla kaldıramazsan garantı varsa hıc elleme safa yat ve garantıye gonder en kotu 15 gun kaybın olur ama sans

(bu haldekı bır telefona denemedım ama )  odınle cwm yazdır recovery gecıyormu bak  ve custom rom atmayı dene

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    kady bunu yazdı

yüklemeye calıstıgın rom lar tek dosyalı ise full rom dene

boot ayrı modem ayrı 4 lü romlar var bi dene sonra bide aynı roma pıt göstererek dene

2.i9300 e jtag olmaz  en kötu download moda gecmedıgın de boot kablo ıle download moda alınır ama dıger s3 varyantları gıbı jtag yapılmaz

3. daha kötü senaryo emmc degısır 

ama telefon normal de saglam sa ve sadece yazılımda batarya cıkardınsa bence ayaga kalkar

butun bunlardan önce eger yazılımla kaldıramazsan garantı varsa hıc elleme safa yat ve garantıye gonder en kotu 15 gun kaybın olur ama sans

(bu haldekı bır telefona denemedım ama )  odınle cwm yazdır recovery gecıyormu bak  ve custom rom atmayı dene

teşekkür ederim hocam araştıracağım.

arkadaşlar bir de lütfen mezarcılık yapmayalım, 1700 e aldığım telefonu tutup ta sevabına ver bana diye pm atanlar bile var. insaf ya insan düzeltemezsen ver der bari. ben de öğrenciyim sonuçta bana bir android cihaz lazım development işleri için bunu versem bir tane satın almak zorundayım...

Fdumanli tarafından 03/Tem/14 01:20 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3980 Toplam Mesaj: 35