Samsung S3 Öldü...
-
Kardeş telefonum bozuldu benimde. Sen bana sevabina yolla onu ben tamir edebilirsem kullanayim. Para yok :)
-
android iste, kasiyor kasiyor isiniyor sonrasinda yakiyor anakarti. servise gonder hocam
-
bende talibim hocam. öğrenci adamız bunu alsam sonra anakartını çıkma alsam bir telefon yapalım yoksa s3 alacak para yok :)
-
DarkFall bunu yazdı
android iste, kasiyor kasiyor isiniyor sonrasinda yakiyor anakarti. servise gonder hocam
He kendi kendine kasıyor.Hala Android kasar diyorsunuz.Android kasmaz, firmaların kullandıkları arayüz kasar.Nexus kullanda gel hocam.
mkyb tarafından 02/Tem/14 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
http://m.youtube.com/watch?v=GiELH8jS7dc
Şu rom islerine bulasanlari hic anlamiyom hea tertemiz kendi guncellemeriyle kullanmak varken ne gerek var hoca bende de s3 var Allahtan mani olmassa 6.5, 7 sene kullanacam suan 2 senelik daha kılcal cizigi yok öyle cok seyde indirip silmiyom tertemiz ohh :)
-
yorumları okumadım ama soft brick olabilir 3-5 tuşa arkadaki iğne deliğine basarak açılıyordu.
-
Allah rahmet eylesin kardeş...
-
Telefonun içi açılarak işlemciye elektroşok yapılmalı. Buna jtag deniyor. 70-80 liraya yapılır hocam.
-
yüklemeye calıstıgın rom lar tek dosyalı ise full rom dene
boot ayrı modem ayrı 4 lü romlar var bi dene sonra bide aynı roma pıt göstererek dene
2.i9300 e jtag olmaz en kötu download moda gecmedıgın de boot kablo ıle download moda alınır ama dıger s3 varyantları gıbı jtag yapılmaz
3. daha kötü senaryo emmc degısır
ama telefon normal de saglam sa ve sadece yazılımda batarya cıkardınsa bence ayaga kalkar
butun bunlardan önce eger yazılımla kaldıramazsan garantı varsa hıc elleme safa yat ve garantıye gonder en kotu 15 gun kaybın olur ama sans
(bu haldekı bır telefona denemedım ama ) odınle cwm yazdır recovery gecıyormu bak ve custom rom atmayı dene
-
kady bunu yazdı
yüklemeye calıstıgın rom lar tek dosyalı ise full rom dene
boot ayrı modem ayrı 4 lü romlar var bi dene sonra bide aynı roma pıt göstererek dene
2.i9300 e jtag olmaz en kötu download moda gecmedıgın de boot kablo ıle download moda alınır ama dıger s3 varyantları gıbı jtag yapılmaz
3. daha kötü senaryo emmc degısır
ama telefon normal de saglam sa ve sadece yazılımda batarya cıkardınsa bence ayaga kalkar
butun bunlardan önce eger yazılımla kaldıramazsan garantı varsa hıc elleme safa yat ve garantıye gonder en kotu 15 gun kaybın olur ama sans
(bu haldekı bır telefona denemedım ama ) odınle cwm yazdır recovery gecıyormu bak ve custom rom atmayı dene
teşekkür ederim hocam araştıracağım.
arkadaşlar bir de lütfen mezarcılık yapmayalım, 1700 e aldığım telefonu tutup ta sevabına ver bana diye pm atanlar bile var. insaf ya insan düzeltemezsen ver der bari. ben de öğrenciyim sonuçta bana bir android cihaz lazım development işleri için bunu versem bir tane satın almak zorundayım...
Fdumanli tarafından 03/Tem/14 01:20 tarihinde düzenlenmiştir