folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Samsung S3 'Ümü Nokia Lumia 925 İle Takas Edeceğim. (ÖNEMLİ)

Samsung S3 'Ümü Nokia Lumia 925 İle Takas Edeceğim. (ÖNEMLİ)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Beyler samsung illetinden kurtulmak istiyorum. Telefon takılıyor, bazen ışığı açılıyor kendiliğinden. Format atınca düzelirmiş de format atmak istemiyorum çok resim var. Netteki ilanlara bakarken 925i olan bir arkadaşla tanıştım. Turkcellden almış 17 ay garantisi duruyor. Karısı kullanamamış, samsunga merak salmış. Aksam bulusalım dedim takas edelim dedim. Bende çiziksiz samsung s3 titanium grisi modeli var.

Sizce takas edeyim mi ? stabil birşeyler arıyorum çok uygulama olmasına gerek yok, whatsapp,fb,tw,net olsun yeter benim için. 

Not: Akşam buluşacağımdan lütfen yorumları esirgemeyelim.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slayshot
    slayshot's avatar
    Erkek

Stabil cihaz alabilirsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

stabillik açısından 5 gömlek üst bir telefon ama mağaza konusu bir android kullanıcısını tatmin etmez

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

stabillik açısından 5 gömlek üst bir telefon ama mağaza konusu bir android kullanıcısını tatmin etmez

kendi aradığı uygulamalara yeter gibi görünüyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Format at hocam. Resimlerini yedekleyip format at. Nasıl olsa takas ta etsen resimlerini yedeklemek zorundasın. Hard format çak. Hatta vaktin varsa şu cynogenMOD'u kur.

Samsung'un o touchwiz arayüzü sıkıntı çıkarıyor zaman geçtikçe.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

eğer vazgeçme gibi bir durum olursa ben gmd ile takas ederim müdür ?

adam söyle hemen kargolasın ürünü.

bende gönderiyorum.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

lumia güzel, değiştir gitsin 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pasific
    Pasific's avatar
    Erkek

Fotoğraflar için dropbox tarzı bir program kullansan hocam bu tarz sıkıntılar yaşamazsın ayarlarını yapınca wifiye bağlandıgı an kendisi direkt fotoğrafları kopyalıyor. Bu sayede galeriyi temiz tutmuş olursun en azından ben öyle yapıyorum . Telefon konusuna gelirsek lumia'nın kascagını veya donmalar yaşıcagını sanmıyorum ama marketi harbiden çok kısıtlı..

qwerty123
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Mağaza o kadar kıt değil, gün geçtikçe de palazlanıyor. Whatsapp eğer adamda kuruluysa söyle kaldırmasın, uygulama geliştiricileri bir süreliğine mağazadan çektiler çünkü. Bazı sorunlar varmış da gidereceklermiş falan filan. Ayrıca sosyal ağlarda birçok kullanıcı bildirim sorunu yaşıyor. Ben sadece twitter ve whatsapp kullanıyorum. Twitter'da son zamanlarda ben de bildirimleri alamamakla beraber whatsapp'te sorun yaşamıyorum. 

Başka ufak tefek dezavantajları olmakla beraber ( geçici dosyalar isimli klasörün silinememesi gibi ) memnun kalacağını düşünüyorum. 925 kullanıcısıyım, varsa başka sorun yardımcı olmaya çalışırım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

s3 harbiden sıçtı artık.aynı sorunlar bende de var.4.3 azına etti telefonun.4.4 üde vermeyecekler cyngemod kuracam yakın zamanda

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver328
    enver328's avatar
    Erkek

Telefon stabil ama hala yazılımda bir çok eksiklik var ve bazen çökme, kapanma sorunları oluyor. 8.1 final sürümle bu sorunların düzelmesini umuyoruz o da 24 haziranda gelecek diye söylentiler var yani sistemin oturması için biraz zaman gerek, eğer bekleyebilirsen almanı tavsiye ederim.

Biz Elimizi Neye Atsak Kurur Zaten...
Toplam Hit: 1468 Toplam Mesaj: 14