Samsung S3'ü Olup Takas Etmek İsteyenler ?
-
evet arkadaşlar başlık açık sanırım. elimde 1 aylık discovery var. kozmetik açıdan 10da 10'dur. tek bir çizik bile yoktur.
satma sebebim s3 kullanma isteğim diyebiliriz. bir süre bunu kullanıp sonrasında yaza doğru iphone'ye geçmeyi düşünüyorum maksat hevesimi almak.
aradığım cihazın mutlaka garantisi olmak zorunda. min 6-7 ay olsa kafidir. yurtdışı cihaz ile takas etmeyi düşünmüyorum.
niyetli olan arkadaşlar konu altından veya pm ile üstüne istedikleri miktarı belirtebilirler. duruma göre irtibata geçip takası gerçekleştiririz.
istanbul izmir ankara vs. yerlerde ortak bi aracı ile takası yapabiliriz. diğer iller için ortak bir mürid illa bulunur veya kendisi tanıdığım biri olabilir karşılıklı güven ile takası gerçekleştiririz :)
-
ben kefilim veysoya :)
-
bende kefilim kreyzi ye daha önce alısveris yapmıslıgımız vardır kendisiyle ama sunuda demek istiyorum discovery i bırakıp s3 almak ta bir soru isareti bence
-
bugün bende telefonum bozulduğu için havalimanına giderken girdim vodafonedan aldım discovery aslında note3 düşünüyordum fakat inceleme videosu izledim çok buyuk olduguna kanaat getirdim zaten devamlı ipad yanımda geziyorum discovery i aldım guzel cihaz memnunum .
sen neden değiştiriyorsun cihazı bir sorun varsa söyle gideyim iade edeyim hemen
-
hipokondriyak bunu yazdı
bugün bende telefonum bozulduğu için havalimanına giderken girdim vodafonedan aldım discovery aslında note3 düşünüyordum fakat inceleme videosu izledim çok buyuk olduguna kanaat getirdim zaten devamlı ipad yanımda geziyorum discovery i aldım guzel cihaz memnunum .
sen neden değiştiriyorsun cihazı bir sorun varsa söyle gideyim iade edeyim hemen
cihaz baya iyi. kreyzi de kullanıyo sıkıntısız. gözü yükseklerde adamın napsın? şimdi takas falan deyince herkes kıllandı tabi. s3ü olan paraya ihtiyacı yoksa takas etmez de discovery iyi bi telefon. ben olsam s3 aramam parama yazık.
-
Prometheus bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
cihaz baya iyi. kreyzi de kullanıyo sıkıntısız. gözü yükseklerde adamın napsın? şimdi takas falan deyince herkes kıllandı tabi. s3ü olan paraya ihtiyacı yoksa takas etmez de discovery iyi bi telefon. ben olsam s3 aramam parama yazık.
zaten konuştuk abi. s3'e merakım var alıp kurcalamak istiyorum. sonrasında parayı toparlayabilirsem incelemek için bi ios macerası yaşayacam. maksat denemek.
telefonla ilgili daha bir şikayetim olmadı. donma sorunu ısınma sorunu vs. hiç yaşamadım. asphalt 8'i 1 saate yakın oynadım ısınma hissetmedim öyle diyim yani. karşıdaki adamda sıkılmıştır telefondan değişiklik arıyordur diye konu açayım dedim telefon değiştirmke iyi oluyor arada :F
ayrıca kefil olanlar saolsunlar :F
-
upupupupup
-
discovery e kaç para istiyorsun .
şarj durumu nasıl.?
resim çekiminde pembelik varmı?
hafıza kartlarını görüyormu?(bazıları kart seçiyormuş)
ölü pixel varmı ?
NOT: belki elden almak isteyen olur .die sordum
samaccc tarafından 09/Eki/13 18:27 tarihinde düzenlenmiştir -
samaccc bunu yazdı
şarj durumu nasıl.?
ölü pixel varmı ?
hocam discovery e 2 kez güncelleme geldi ölü pixel olayı ilk güncellemede cözüldü general mobile yazılım konusunda cok iyi gercekten zaten adamlar ilk kuruldugunda yazılım sirketiymis
-
samaccc bunu yazdı
şarj durumu nasıl.?
ölü pixel varmı ?
şarj durumu iyi. normal kullanımla (arada müzik oyun filanda açık) 2 gün götürdüğü oluyor
pembelik durumu ile karşılaşmadım bi kaç foto çektim sorunsuz idi. foto çeken biri olmadığım için pembelik var mı filan öyle direk fark edemem ama normal gözle bakınca bişi görülmüyor örnek verilebilir :F
hafıza kartı sorunu yok.
ölü pixel durumu yok
-
Discoveryi kaça bırakırsın en son?
ayrıca facede gördüm bunu
< id="u_jsonp_4_g" class="live_656818061015575_316526391751760 commentable_item autoexpand_mode" style="margin: 0px; padding: 0px; color: #333333; font-family: 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 14px;" ="https://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php" method="post" -live=""seq":656866107677437">
-