folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Samsung S3'ü Olup Takas Etmek İsteyenler ?

Samsung S3'ü Olup Takas Etmek İsteyenler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar başlık açık sanırım. elimde 1 aylık discovery var. kozmetik açıdan 10da 10'dur. tek bir çizik bile yoktur.

satma sebebim s3 kullanma isteğim diyebiliriz. bir süre bunu kullanıp sonrasında yaza doğru iphone'ye geçmeyi düşünüyorum maksat hevesimi almak.

aradığım cihazın mutlaka garantisi olmak zorunda. min 6-7 ay olsa kafidir. yurtdışı cihaz ile takas etmeyi düşünmüyorum.

niyetli olan arkadaşlar konu altından veya pm ile üstüne istedikleri miktarı belirtebilirler. duruma göre irtibata geçip takası gerçekleştiririz.

istanbul izmir ankara vs. yerlerde ortak bi aracı ile takası yapabiliriz. diğer iller için ortak bir mürid illa bulunur veya kendisi tanıdığım biri olabilir karşılıklı güven ile takası gerçekleştiririz :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben kefilim veysoya :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

bende kefilim kreyzi ye daha önce alısveris yapmıslıgımız vardır kendisiyle ama sunuda demek istiyorum discovery i bırakıp s3 almak ta bir soru isareti bence

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bugün bende telefonum bozulduğu için havalimanına giderken girdim vodafonedan aldım discovery aslında note3 düşünüyordum fakat inceleme videosu izledim çok buyuk olduguna kanaat getirdim zaten devamlı ipad yanımda geziyorum discovery i aldım guzel cihaz memnunum . 

sen neden değiştiriyorsun cihazı bir sorun varsa söyle gideyim iade edeyim hemen

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    hipokondriyak bunu yazdı

bugün bende telefonum bozulduğu için havalimanına giderken girdim vodafonedan aldım discovery aslında note3 düşünüyordum fakat inceleme videosu izledim çok buyuk olduguna kanaat getirdim zaten devamlı ipad yanımda geziyorum discovery i aldım guzel cihaz memnunum . 

sen neden değiştiriyorsun cihazı bir sorun varsa söyle gideyim iade edeyim hemen

cihaz baya iyi. kreyzi de kullanıyo sıkıntısız. gözü yükseklerde adamın napsın? şimdi takas falan deyince herkes kıllandı tabi. s3ü olan paraya ihtiyacı yoksa takas etmez de discovery iyi bi telefon. ben olsam s3 aramam parama yazık.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

cihaz baya iyi. kreyzi de kullanıyo sıkıntısız. gözü yükseklerde adamın napsın? şimdi takas falan deyince herkes kıllandı tabi. s3ü olan paraya ihtiyacı yoksa takas etmez de discovery iyi bi telefon. ben olsam s3 aramam parama yazık.

zaten konuştuk abi. s3'e merakım var alıp kurcalamak istiyorum. sonrasında parayı toparlayabilirsem incelemek için bi ios macerası yaşayacam. maksat denemek.

telefonla ilgili daha bir şikayetim olmadı. donma sorunu ısınma sorunu vs. hiç yaşamadım. asphalt 8'i 1 saate yakın oynadım ısınma hissetmedim öyle diyim yani. karşıdaki adamda sıkılmıştır telefondan değişiklik arıyordur diye konu açayım dedim telefon değiştirmke iyi oluyor arada :F

ayrıca kefil olanlar saolsunlar :F

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

upupupupup

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

discovery e kaç para istiyorsun .

şarj durumu nasıl.?

resim çekiminde pembelik varmı?

hafıza kartlarını görüyormu?(bazıları kart seçiyormuş)

ölü pixel varmı ?

NOT: belki elden almak isteyen olur .die  sordum

samaccc tarafından 09/Eki/13 18:27 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim Tembelim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

şarj durumu nasıl.?

ölü pixel varmı ?

hocam discovery e 2 kez güncelleme geldi ölü pixel olayı ilk güncellemede cözüldü general mobile yazılım konusunda cok iyi gercekten zaten adamlar ilk kuruldugunda yazılım sirketiymis

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

şarj durumu nasıl.?

ölü pixel varmı ?

şarj durumu iyi. normal kullanımla (arada müzik oyun filanda açık) 2 gün götürdüğü oluyor

pembelik durumu ile karşılaşmadım bi kaç foto çektim sorunsuz idi. foto çeken biri olmadığım için pembelik var mı filan öyle direk fark edemem ama normal gözle bakınca bişi görülmüyor örnek verilebilir :F

hafıza kartı sorunu yok.

ölü pixel durumu yok

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Discoveryi kaça bırakırsın en son?

ayrıca facede gördüm bunu 

s3 var acil satılık yurt dışı 400 tl tek fiyat
    < id="u_jsonp_4_g" class="live_656818061015575_316526391751760 commentable_item autoexpand_mode" style="margin: 0px; padding: 0px; color: #333333; font-family: 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 14px;" ="https://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php" method="post" -live=""seq":656866107677437">Beğen ·  · yaklaşık bir saat önce · 
Toplam Hit: 1706 Toplam Mesaj: 12