Samsung S4 Or Iphone 5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar sizce IPhone 5 mi Samsung S4 mü almak daha mantıklı ?

Samsung Galaxy S4, 1.9 Ghz hızında işlemcisi var Apple nin ise çift çekirdekli A6 işlemcisi var bilirsiniz zaten. Aslında konunun özü şöyle bendeim IP5 telefonuma bi S4 ile takas teklifi geldi bende siz değerli mümin arkadaşlarıma danışayım dedim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Every thing"s place and her time reach
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

İphone 5 in kadar temiz Sorunsuz çiziksiz samsung electronics garantiliyse kesinlikle değişmelisin şiddetle tavsiye ederim. Sahibinden.com da piyasayı araştır alabilirsen üste 50-100 para almaya çalış ama bana kalırsa üste para vermeyecektir. Bence bu takası yapmalısın :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek

Temiz telefon aynı şirkete görev yapıyoruz zaten. Kararsız kaldım sizlere danışayım dedim bende. 
    İkimizin telefonlarıda temiz son derecce. Teşekkür ederim görüşün için

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

you can do same things both with s4 or ip5 but ip5 is more elegant. so you must choose ip5

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek

sakin boyle bir ise girme sonra cok ararsin 5 i 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

S4 benim olsaydı ip5 ile takas için üste 100-200 tl isterdim.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Telefonların garantisi var mı ? İthalatçı garantili ise yok sayabilirsin. 2 sinin de orjinal, garantili ürünler olduğunu düşünerekten yazıyorum

Benim S4 üm olsa, kullanmak için iphone 5 ile takas yapmam.Bana göre S4 daha iyi telefon.Fakat arada fiyat farkı var.Bu durumda 2. ellerinin fiyatını karşılaştırırdım.Arada iyi bir fiyat farkı varsa takas yapıp iphone 5 i satar, tekrar 2. el s4 alırdım ve aradaki fark bana kalırdı.

İphone 5 im olsaydı da, o kadar para verdiği için öküzlüğüme doyamaz ve piyasada daha ucuza satılan s4 ile de telefonumu değişmezdim.İphone 5 kullanmaya devam ederdim.Eskiyince de satar,S5 çıkınca o telefonu alırdım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim yorumlarınız için hacılar hocalar. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ikiside harika cihazlar. daha stabir bir şey istiyorsan iphone5s e geçiş yap. yok ben daha özelleştirilebilir ucu açık bir şey istiyorum diyorsan s4 le devam et.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Her türlü iphone5,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

you can do same things both with s4 or ip5 but ip5 is more elegant. so you must choose ip5

I totally agree with mataramasuko. You know Apple is symbol of wealth. If I were you and seesaw between these two options. I would deffinately choose ip5.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 3199 Toplam Mesaj: 33