Samsung S4 Or Iphone 5
-
Merhaba arkadaşlar sizce IPhone 5 mi Samsung S4 mü almak daha mantıklı ?
Samsung Galaxy S4, 1.9 Ghz hızında işlemcisi var Apple nin ise çift çekirdekli A6 işlemcisi var bilirsiniz zaten. Aslında konunun özü şöyle bendeim IP5 telefonuma bi S4 ile takas teklifi geldi bende siz değerli mümin arkadaşlarıma danışayım dedim.
Şimdiden teşekkür ederim. -
İphone 5 in kadar temiz Sorunsuz çiziksiz samsung electronics garantiliyse kesinlikle değişmelisin şiddetle tavsiye ederim. Sahibinden.com da piyasayı araştır alabilirsen üste 50-100 para almaya çalış ama bana kalırsa üste para vermeyecektir. Bence bu takası yapmalısın :)
-
Temiz telefon aynı şirkete görev yapıyoruz zaten. Kararsız kaldım sizlere danışayım dedim bende.
İkimizin telefonlarıda temiz son derecce. Teşekkür ederim görüşün için -
you can do same things both with s4 or ip5 but ip5 is more elegant. so you must choose ip5
-
sakin boyle bir ise girme sonra cok ararsin 5 i
-
S4 benim olsaydı ip5 ile takas için üste 100-200 tl isterdim.
-
Telefonların garantisi var mı ? İthalatçı garantili ise yok sayabilirsin. 2 sinin de orjinal, garantili ürünler olduğunu düşünerekten yazıyorum
Benim S4 üm olsa, kullanmak için iphone 5 ile takas yapmam.Bana göre S4 daha iyi telefon.Fakat arada fiyat farkı var.Bu durumda 2. ellerinin fiyatını karşılaştırırdım.Arada iyi bir fiyat farkı varsa takas yapıp iphone 5 i satar, tekrar 2. el s4 alırdım ve aradaki fark bana kalırdı.İphone 5 im olsaydı da, o kadar para verdiği için öküzlüğüme doyamaz ve piyasada daha ucuza satılan s4 ile de telefonumu değişmezdim.İphone 5 kullanmaya devam ederdim.Eskiyince de satar,S5 çıkınca o telefonu alırdım :)
-
Teşekkür ederim yorumlarınız için hacılar hocalar.
-
ikiside harika cihazlar. daha stabir bir şey istiyorsan iphone5s e geçiş yap. yok ben daha özelleştirilebilir ucu açık bir şey istiyorum diyorsan s4 le devam et.
-
Her türlü iphone5,
-
mataramasuko bunu yazdı
you can do same things both with s4 or ip5 but ip5 is more elegant. so you must choose ip5
I totally agree with mataramasuko. You know Apple is symbol of wealth. If I were you and seesaw between these two options. I would deffinately choose ip5.