Samsung S5570 Galaxy Mini
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
hızlıaldan çok alışveriş yaptm sağlam site.kargo fiyatıda uygun ve o 100 tl ile istediğini alabiliyorsun
senin yorumu yeni gördüm eyw. hocam. -
yanlız fiyat 500ü geçmiyor özellikle ayarlamışlr onu :)
-
HeYeT bunu yazdı:
o degilde aga Avatarına bittim :D
-
samsung alıcağıma en kötü nokiayı alır oturur ağlarım daha iyi
-
ustura bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
o degilde aga Avatarına bittim :D
-----------------------------eyw :D
-
jayde bunu yazdı:
yanlız fiyat 500ü geçmiyor özellikle ayarlamışlr onu :)
-----------------------------yanında bide çikolata alır geçirrim ben onu :D
-
JackDaniels bunu yazdı:
samsung alıcağıma en kötü nokiayı alır oturur ağlarım daha iyi
-----------------------------o nerden çıktı şimdi bak %90 almaya karar verdim bu cümleyi kurdun oldumu ya :)
-
hepsi iide ben samsungun kameralarına gıcık oluyorum..bunda da 3 mp kamera var flash yok....bi de samsunglarda wifi sorunu oluyo ben de anlamıyorum sorun ne ama sürek wifi kullanmayacaksan problem yok....
-
murdery bunu yazdı:
hepsi iide ben samsungun kameralarına gıcık oluyorum..bunda da 3 mp kamera var flash yok....bi de samsunglarda wifi sorunu oluyo ben de anlamıyorum sorun ne ama sürek wifi kullanmayacaksan problem yok....
-----------------------------sorun derken hocam sürekli olmasada ara ara kullanacam bide hangi modeli kullanmıştın
-
Bende bu teli almayı düşünüyorum inceledim fiyat/performans oranı gayet güzel ve android işletim sistemi var en büyük artısı bence kamerasında flaşı yok bu büyük bir eksik ama kamera çözünürlüğü fena değil yani sonuç olarak gayet güzel hoş bir telefon gibi geliyor...