Samsung S5830I Galaxy Ace Android

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek

alma usta verdiğin paraya yazık daha yeni modeller alabilirsin dahili hafıza sıkıntısı var grafik cpu doğru düzgün oyun oynatmıyor anca 2 d oyunları düzgün oynayabiliyorsun.işlemci yetmiyor ram hiç yetmiyor oprera mobile da 2 site acıkken mesaj geliyor cevaplıyorum bakıyorum ramden ötürü kapanmış opera.

1 ghz işlemci (tek yada dual) min olsun

512 den aşağı ramli tel alma

hafızası yüksek olsun.

bide batarya süresine dikkat et hocam giriş seviyesi telefonlarda gördüğüm kadarı ile çok çabuk bitiyor s2 almayı düşünüyorum fiyatı düşüşü yüzünden.

sanada tavsiyem o telefona o parayı verme.

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

daha alt modeli gio isteklerini çok rahat karşılar 450 lira civarı resimde videoda gayet iyi çekiyor ace de iyi ama ace alacağına S serisinden birini alsan daha mantıklı sonuçta o kadar para vereceksin ace de

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

alma bende var biliyom

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Benim arkadaşımda var cidden kullanımı çok rahat  o fiyata bence gayett iyi

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek
    Al usta 4 gun once aldim ben hatta şu anda ace ile yaziyorum ben gayet memnunum şu ana kadar bi problemini görmedim

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    sana hangi problemini anlatsak ki? iyi yönü yok telefonun ya. aldığım gün elimde kaldı lanet olasıca brick falan oldu dokunmadan. servise gitti 15 gün kaldı, değişim istemiştim değiştirirseler satıcaktım ama değişim vermediler.. aveada malatya ve tuncelide 3g bağlantıda telefon kapanıp açılıyo, istanbulda sorun yaşamadım. sonracıma, kamera berbat gps uğraştırıcı. gökyüzüne baksa bile uydu bulamıyo bazen. bide hala edge hızından kurtulamadım hat değiştirmeme rağmen uygun paket bulamıyorum bi türlü :///

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    bende suan ace ile yazıyom ama sd kartı habire cıkartır menu lerde kasar neti iyidir flash yok ama onu diyim az para daha koy baska bisey al
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

geçen gün uzun uzun yazamamıştım. dediğim gibi 1 senedir kullanıyorum.

cihazın dahili hafızası 160 mb, şaka değil gerçek. bir uygulama kurmak istediğim zaman kullanmadıklarımdan birini silmeye giriyorum, sonunda hiçbişeyi silemiyorum ve kurmaktan vazgeçiyorum. eskiden 6630larda yapardık bunu.

gps çok yetersiz çalışıyor, 10 dakkada yerini bulamıyor (benimki durduk yere bozuldu mesela hiç çalışmıyor)

işlemci sıkıntılı, ekrana 1-2 widget atarsan kilit açma sayfasında bile takılıp kalabiliyor.

wireless alıcısı zayıf.

ekran çözünürlüğü çok düşük. orta halli başka bir telefonu 2-3 dakka kullandıktan sonra kendi ace'imi elime alınca ekranda pikselleri sayıyorum.

ram çok yetersiz, en basit örnek whatsappten görüntü geliyor, açarken kilitleniyor kalıyor, sonunda işlem hatası veriyor.

ekran duyarlılığı zayıf, muadillerine göre dokunma algılaması kötü, mesaj yazmak zor.

facebook ve internet için alacağım diyorsun internette bi işin olsa iki dakka gireyim halledeyim desen o 2 dakka sonunda internetten soğuyorsun. o kadar zayıf.

sabah evden çıkarken şarjdan çekiyorum, akşam eve gider gitmez şarja takmak zorunda kalıyorum. bataryası çok yetersiz.

telefon bildiğin ısınıyor.

video kaydı 6630dan hallice.

flash player yok, telefonuma bi video atıyım yolda izliyim olayı yok, işlemcisi o kadar yetersiz ki ses görüntü herşey birbirine giriyor zaten takılmaktan izleyemiyorsun, sabredip izlesen bile şarjı 20 dakikada yiyor zaten.

bi de bu telefona özel kendi kendine kapanıp açılma, kapanıp açılmama, durduk yere res atma, kilitlenme gibi kronik sorunları var, googleda bi ararsan yüzlerce sonuç göreceksin.

kısacası alma amk.

http://kocaer.me
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snak
    snak's avatar
    Erkek

bende bu telefonu 2 aydır kullanıyorum telefonda widgetlerle beraber 40 a yakın uygulama yüklü arada bir ram i temizlemem gereksede genelede sorun yaşamıyorum ewet şarzı az gidiyor bütün gün facede yada nette dolaşırsan normal kullanımda (net siz ) 2 gün gidiyor ki bu zamanda bu normal bir süre ekran çözünürlüğü yetersiz çok iyi diyemem ama gps bence çok başarılı ozellikle istanbuldaysan yandex maps ı tavsiye ederim bence yeteli bir telefon arada bir (5 gün civarı) açıp kapatman gerksede herhangi bir sorunu yok bence telefonun sonuçta 700 tl ye başka bi altarnatifi olduğunu sanmıyorum hem telefonun yanında verdikleri 2 gb lik hafıza kartıda gayet uygulamalar için yeterli ve sürekli uygulama silen arkadaş uygulamaların sd karta yüklendiğinden haberi yok sanırım ve ben bu cihazla wirelles ten 3 tane film izledim ve o batrya beni izmirden ist ye kadar götürmüştü bilmem anlatabiliyomuyum sonuçta akıllı telefon bunlar rem i işlemcisi olan telefonlar 3310 almıyoruzki şarzı 1 hafta gitsin ;)

beni kaybetmek için uğraşanı ben kaznmak için uğraşmam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NEWRAYCHARLES
    NEWRAYCHARLES's avatar
    Erkek

arkadaşım telefon alım satımı yapıyor dolayısıyla bir çok telefon kullanma şansımız oldu.genellersem SAMSUNG ALMA !

Htc nin modellerinden bak derim hocam.

M.Ö. 10.000 -- M.S. 1990 -- Günümüz
Toplam Hit: 3351 Toplam Mesaj: 25