Samsung Telefon Kararsizligi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

megadan uzak dur hocam ekranı amoled değil lcd ekran + ram 1.5 gb düşük onun yerine note 2 düşün derim bende mega alacaktım note 2 aldım çokta memnunum

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Kesinlikle NOTE3 hocam...10 numara telefon :)

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

SONY XPERIA Z1  ;-)  yoruma falan gerenk yok.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

saydıkların arasından bi telefon söyleyecek olursam, cebime de sığsın dersen s4 mini, boyutu farketmez, performans önemli dersen note3

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

ios istanbul android ankara

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Daha önce s3 kullanmış, şuandada s4 kulanan biri olarak söyleyebilirim ki; tasarım olarak s3 çok daha hoşuma gidiyordu. Tutarken filan daha rahat geliyordu bana. S4 biraz daha köşeli ve daha kutu gibi bir tasarıma sahip nedense s3 deki rahatlığı bir türlü hissemedim. Benchmark testlerinde hem iphone 5 hemde s3u geçiyor. S3 le karşılaştırdığımda neredeyse 2 katı skor elde ettim. İphonedan da kıl payı önde gözüküyor. S3ü birçok kez yere düşürdüm sorun yaşamadım ama nedense s4 yere düşse dağılacakmış gibi bir his oluşturuyor bende.Sonuç olarak 2 telefondan da memnundum. Tavsiyem alırken kesinlikle kasko yaptır yoksa ekranı kırılır garantide yaptırmak için 500tl(orjinal samsung) para ödemeye mahkum olursun.

bilmiyorum takip ediyormusunuz ama sanmsung benchmark programlarında hile yapıyor. baya olay oldu 3 hafta kadar önce.

kullanım performansı ve hız o puanlar kadar iyi değil ne yazıkki. bir ios yada wp8 stabiletisinde değiller.

ama burada önemli olan senin ne istediğin

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Hocam kac sene kullanacaksın ? Yeni çıkan samsungların hepsi 2 3 sene sonra takılmaktan uygulama açamaz. BKZ: S2, S3. Android güncellemeleri hep TR'ye geç gelir. Hala 4.3.3 android surumunu beklliyorum s3 için. Android pişmanlıktır.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

androıd pismanlıktır dıyenler bana ndn sureklı yanlarına sarj aletı tasıdıklarını anlatsın? stabıl olmak ııcnmı? bence bıraz sacmalık ıos gercekten guzel bır ısletım sıstemı ama su anda alınıcak telefon o yazdıkların arasında sadece note 3 tur hocam ndn dersen ben note 2 kullanıcısıyım iphoneda kullandım sarj aletın sureklı yanında olması gerekıyor oda prız oldugu yerlerde kullanmak ıcın oyun oynayamıyon sarj bıtmesın dıye muzık mıyon sarj bıtmesın dıye (dınlesen bıle cok az) telefonla konusurken kac kere sarjım bıttı ne tartısmalar yasadım bu yuzden aldım note 2 hem tablet olarak kullanıyorum hemde sarjım ne kadar zorlarsam zorluyum 1 gunu cok rahat cıkartıyor zorlamadıgım gunler full net acıkk sureklı whatsap face 2 gun rahat rahat gıdıyorkı 3 gun sarja taktıgımda %20den baslıyor sarja ben rahatım hee sunuda belırteyım iphonun pili boyle uzun olsa ilk alıcagım iphone olur tercıh senın hocam

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

xperia z ,z1 yada htc one derim bende.özellikle sony i eline bi al taş gibi duruyor

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

kimse de sormamis mega ile mini arasinda kalmayi nasil basardin :)

Toplam Hit: 2446 Toplam Mesaj: 25