Samsung Telefon Onerisi ?
-
selam muridler. bu aralar samsung telefon almayi planliyorum. tavsiye ettginiz bir model varmidir ? artilari eksileri nelerdir ? butce problem degil fakat cokda ucuk kacik olmasin :)
-
Eğer taş gibi olsun su geçirmesin diyorsan geçen Electroworld'de Samsung X cover 2 diye bir model gördüm.Gözüm kaldı.Tank gibi telefon.Arka kapağı bozuk parayla açılıyor.700 lira fiyatı vardı.
http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/business-professional/GT-S7710KRATUR
Yalnız rami tam öğrenemedim.1 GB ram var ise al derim.
mkyb tarafından 02/Şub/14 11:31 tarihinde düzenlenmiştir -
-
1 buçuk yıl samsung kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum.
Galaxy s3 şikayetlerim:
-Arka kapak plastik olduğu için çok kolay çiziliyor.
-Genel olarak hantal cihazlar. Hafıza doluluğun arttıkça aynı oranda yavaşlama oluyor. Cihazımda donma olmadı hiç. Ama yavaşlama oluyor.
Htc One aldım rahat ettim. Şöyle ki; doğan görünümlü şahinden inip mercedes s350 binmiş gibi oluyorsun. Cihaz hızlı kullanım için yapılmış sanki.
Ayrıca samsung kullanırkende söylerdim, Htc android i en iyi kullanabilen, arayüzü konusunda da en başarılı markadır.
Kısaca hız istiyorsan htc one veya htc butterfly al. Yok yavaş olsun her işimi öyle görsün dersen galaxy s3-s4 e bak.
Büyük olsun dersen de Htc one Max ve Samsung Note 3 tavsiyelerim.
-
Maddi durum uygun değilse : Note II
JiggSaw tarafından 02/Şub/14 17:38 tarihinde düzenlenmiştir
Maddi durum uygun oluyorsa : Note III
Arkana bakma :) -
Note 3 aliyorsun ve kafan rahat ediyor..
-
JiggSaw bunu yazdı
Arkana bakma :)+1
Hayatımı değiştirdi mınakoduğumun telefonu. ;)
-
kaanstain bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Arkana bakma :)+1
Hayatımı değiştirdi mınakoduğumun telefonu. ;)
hankisi var? :)
-
samsung tavsıye etmem hocam cok cabuk model cıkartıyo keratalar aldıgın cop oluyor nokıa 1100 tek gcerım
-
S4 derim.
-
Note III, büyük dersen S4, Büyük dersen S4 mini, bunlar pahalı dersen kesinlikle GM Discovery..
Xperia Z1 de çok duyuyorum :)