Samsunq S3 (+) Ları Ve (-) Leri ...
-
BarisYigit bunu yazdı
bide bu s3 için büyük diyen arkadaşlara cidden anlam veremiyorum.
ya tamamen netten/kulaktan duyma bilgilerle büyük filan diyorlar yada hiç ellerine alıp hmm bumuymuş s3 ya dememişler..
yahu izah edin bana neresi büyük o telefonun :)
Eli küçük olanlar için büyük biraz ama note bile problemsiz hem cebe sigiyor hemde rahat kullanılıyor.
Birde 64GB hafıza kartı takabiliyorsunuz.
PanxeR tarafından 26/Eki/12 03:52 tarihinde düzenlenmiştir -
iphone mi s3 mü diye sormadığına göre anlıyorsun sen biraz telefondan ve de doğru yoldasın piyasada alabileceğin en baba telefonu alıyosun bence
-
Bende bir s3 kullanıcısıyım. Gerçekten cihaz mükemmel. Jely bean e yükseltmedim henüz. Şuan cihazımda 1 gb tan dah büyük 4-5 oyun kurulu. Sorunsuz çalışıyor. Hatta performans ile ilgili şöyle bişey söyleyeyim. Cihaz üzerinde müzik açıp aynı anda arkaplanda büyük bir dosya indirip grafik kasan bir oyun aç. Cihaz stabil çalışır. Donma yapmaz.
Ancak böyle bir durumda cihazın işlemcisine yüklendiğin için cihazın işlemcisi ısınma yapar. Lakin bunu hangi cihazda denesen aynı sonucu alırsın...istediğin kadar uygulama yükle sorun yok. Ekran çok canlı. ( Bende 73 uygulama var şuan. Hatta bunların birçoğu arkaplanda açık.) Şarjı ii giden bir cihaz... ( bana 24 saat gidiyor. 24 saat şebekeden nete bağlı. Çok fazla kurcalamıyorum. Face whats up twitter gibi uygulamalarda takılıyorum. Foursquare da da takılıyorum :) )
Kamera güzel.
Büyük ekran avantaj bence. Kullanmaya başlaman önce biraz büyük diye düşünmüştüm. Ancak 2-3 gün kullandıktan sonra ekranın ideal olduğunu anladım. Hatta biraz daha büyük olsa daha güzel olabilirdi... ( Bunu s4 te yapacaklar zaten)
-
İphone'un sevdiğim tek yanı dokunmatiği ve kamerası bunların dışında s3 çok çok daha iyi bir cihaz.
-
RaAmLis bunu yazdı
İphone'un sevdiğim tek yanı dokunmatiği ve kamerası bunların dışında s3 çok çok daha iyi bir cihaz.
2010 yılından beri kapasitif ekranlar iphone ile aynı hassasiyete sahip 1e1 , ancak önceden bastırmatik cihazlar kullanmış olan veya eline almış olan
(samsung omnia , nokia 5800 gibi modeller yani ) hala aynı hissediyor veya sanıyor. Şuanda hassasiyet aynı hocam.
Ayrıca diyafram genişliği 0.2 lik genişlik dışında aynı kameraya sahip samsung ve iphone.
ha unutmadan wolfson ses çipi diyorum geçiyorum :)
-
Bir arkadaşta iphone 5 diğerinde de s3 var. Bana göre iphoneun dokunmatiği daha iyi gibi geliyor. Nasıl deyeyim daha soft sanırım. Fotoğraf oalrak da iphone çok daha iyi çekiyor ama tabi ki uygulamalardan kaynaklı bir iyileştirme olaiblir. İkisinde de aynı programı kullanarak fotoğraf çekildiğinde nasıl sonuç verir bilemem.
Bana kalırsa bende s3 taraftarıyım. Ama dokunmatik konusunda iphone'un daha başarılı olduğuna inanıyorum.
Kısa bir süre içerisinde alacağım bende s3 o zaman daha yakından inceleme fırsatım olacak.
RaAmLis tarafından 26/Eki/12 04:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam htc desire hd kullanıyorum, arkadaşımın s3'ünü kurcalamak için aldım. Ekrana dokunurken parmağın ekrana yapışıyor, rahatca kaydıramıyosun ayrıca dokunmatiğinide beğenmedim benim telefonun dokunmatiği daha iyi. Htc, htc desire hd yi piyasaya süreli epeyi bi oldu ama buna rağmen s3'ün camı ve dokunmatiği desire hd den iyi deyil. Bana kalırsa samsung yerine htc leri araştır.
-
Samsung s3 lerde bır sure sonra ses sorunu oluyormu beyler ? ben iphoneden şaşmam
-
h2run bunu yazdı
Samsung s3 lerde bır sure sonra ses sorunu oluyormu beyler ? ben iphoneden şaşmam
1 ay oldu bir problem yok şükür
manhyak bunu yazdıHocam htc desire hd kullanıyorum, arkadaşımın s3'ünü kurcalamak için aldım. Ekrana dokunurken parmağın ekrana yapışıyor, rahatca kaydıramıyosun ayrıca dokunmatiğinide beğenmedim benim telefonun dokunmatiği daha iyi. Htc, htc desire hd yi piyasaya süreli epeyi bi oldu ama buna rağmen s3'ün camı ve dokunmatiği desire hd den iyi deyil. Bana kalırsa samsung yerine htc leri araştır.
hocam htc nin zarar etmesinin ve kullanıcılara yaptığı ipnelikleri sayarsak burası savaş alanına döner :)
-
Hacılar teşekkurler yorumlarınıza ... Bu şartlarda alırım ben bu cihazı :) kımısı ekran , dokunmatik demiş ama ykm de , teknosa da inceledim o ekran , dokunmatik vs iyi ... Bende daha önce 4s kullandım ve öle abartı fark yok arada ...