Sanal Mağazalar Hakkında
-
Hocalar, e-ticaret alanında faaliyet gösteriyorsanız ve c2c çalışıyorsanız hangi sanal mağazaları kullanıyorsunuz? Tecrübeleriniz neler?
Yaptığım araştırmalar neticesinde satış oranları 1) GG, 2) N11, 3) Sahibinden, 4) Sanalpazar. Ama tabi bu mağazaların aralarında çeşitli farklar var. Onlar da şağıdaki tabloda mevcut.
N11'i düşünüyorum, bence ticari kayıt ve faturalama konusundaki ciddiyetleri önemli ancak komisyon oranları tavan. Siz ne dersiniz?

-
N11 ile çalışıyorum her türlü mutluyum hocam bana hiç yamuklari olmadı fiyatlar yanlış gelse bile siparişleri iptal ettiler ve hiç kesinti yaşatmadilar. Ayrıca n11pazarlama stratejiside çok iyi kampanyalari da çok olduğundan insanlar tercih ediyor. benim kategorimin komisyonu %5 bide reklam komisyonu kesiyor %0.5
-
bugune kadar hep gittigidiyordan alısverıs yaptım n11 i bir kere denedım gg den sonra cok kullanışsız geldi
-
Gittigidiyor baya eski. Eskiden çok iyiydi. Ebay el attıktan sonra eski tadı yok. Çok alışverişler yapmıştık. N11 fiyatları piyasanın hep üstünde. Kupon vs indirimi ortaya çıksın diye sanırım fiyatlar öyle. N11 bana her zaman itici gelmiştir. Sanalpazar saygı duyduğum bir yer. Ama malesef hiç işim olmadı. Sahibinden.com çok pozitif, herkesin beğendiği bir platform.
whoobay tarafından 18/Oca/16 11:52 tarihinde düzenlenmiştir -
veriler biraz eski bence çunku canlı sohbet uygulaması n11'de de var , gg ile sanalpazr nedeni bilmem ama bana hep itici gelmiştir ilk sanal alişverişimi gg yapmam rağmen, n11 indirim ve kuponsuz bir işe yaramaz fakat hep kupon ve indirim bulabilirsiniz , sahibinden ise aradıgın herşeyi bulabilirsin az çok piyasası hakkında fiyat bilgisi alabilirsin.
-
EmQceR bunu yazdı
N11 ile çalışıyorum her türlü mutluyum hocam bana hiç yamuklari olmadı fiyatlar yanlış gelse bile siparişleri iptal ettiler ve hiç kesinti yaşatmadilar. Ayrıca n11pazarlama stratejiside çok iyi kampanyalari da çok olduğundan insanlar tercih ediyor. benim kategorimin komisyonu %5 bide reklam komisyonu kesiyor %0.5
Komisyonun çok yüksek olması gözümü korkutuyor ama herkes N11 tavsiye ediyor. Peki tek kategoride mi satış yapıyorsun hocam?
Ben alışveriş memnuyeti değilde e-ticaret açısından soruyorum hocalar.
-
Hocam satarsan komisyonunu alıyo kesinti yapıo diger türlü ücret vermiyosun n11 de biraz yüksek komisyon ücretleri ama
Yüzde 0.5 basıl oluyo hocam ben magazayı acalı 15 gün olmadım n11de pek bi reklam vs bilgim yok
-
sanal pazar şuan ödemeleri yapamıyorum kayyum atandı zor durumdalar hocam.
-
KrypT bunu yazdıEmQceR bunu yazdı
Komisyonun çok yüksek olması gözümü korkutuyor ama herkes N11 tavsiye ediyor. Peki tek kategoride mi satış yapıyorsun hocam?
Evet hocam tek kategorideyim. Ama diğer kategoriler için %20 gibi oranlar dönüyormus.
Ayrıca %0.5 soran arkadaş için söyleyeyim o komisyonuda satış yaptıktan sonra kesiyor para yatıracağı zaman panelden gorebilirsin.
-
Kayyım kıyımdan başka ne iş yapıyor şirketlerde onu da anlamadım zaten
Bu arada SanalPazar şirketi satmaya kalkarsa haberimiz olsun .)
-
EmQceR bunu yazdıKrypT bunu yazdıEmQceR bunu yazdı
Evet hocam tek kategorideyim. Ama diğer kategoriler için %20 gibi oranlar dönüyormus.
Ayrıca %0.5 soran arkadaş için söyleyeyim o komisyonuda satış yaptıktan sonra kesiyor para yatıracağı zaman panelden gorebilirsin.
Hmm0.5 ödemeli reklamı nasıl alıyoruz yapabiliyoruz demek istemiştim ama ☺