""Sanal Ortamda Para Kazanma Yolları"" Ödevim İçin Fikire İhtiyacım Var!...
-
Arkadaşlar, İşletme bölümü öğrencisiyim.Şuan 2. sınıftayım ve bu senbe okul bitiyor. Yönlendirilmiş Çalışmalar ve Sanal Ticaret dersimizde en az 20 sayfaşık bir fizibilite raporu çıkarmam gerekiyor.Raporu hazırlayabilmek için öncelikle Sanal ortamda nasıl para kazanılacağına dair bir fikire, bu yöntemi pratiğe dökmek için gerekli teknik bilgi ve pratiğe dökümü sırasında uygulanması gereken yolları teferruatlı bir şekilde izah etmem lazım.Ayrıca elimde batak 300 lira civarında bir para var eğer fikir uygulanabilirliliği mümkün olursa batak paramı bu işe yatırıcam.Sanal yoldan para kazanan veya nasıl kazanılacağını iyi bilen müridlerimizin fikirlerini bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
Saygılarımla
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar, İşletme bölümü öğrencisiyim.Şuan 2. sınıftayım ve bu senbe okul bitiyor. Yönlendirilmiş Çalışmalar ve Sanal Ticaret dersimizde en az 20 sayfaşık bir fizibilite raporu çıkarmam gerekiyor.Raporu hazırlayabilmek için öncelikle Sanal ortamda nasıl para kazanılacağına dair bir fikire, bu yöntemi pratiğe dökmek için gerekli teknik bilgi ve pratiğe dökümü sırasında uygulanması gereken yolları teferruatlı bir şekilde izah etmem lazım.Ayrıca elimde batak 300 lira civarında bir para var eğer fikir uygulanabilirliliği mümkün olursa batak paramı bu işe yatırıcam.Sanal yoldan para kazanan veya nasıl kazanılacağını iyi bilen müridlerimizin fikirlerini bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
Saygılarımla
-----------------------------ah o yönlendirilmiş çalışma ne çektirmişti bana ,)) maliyetten korkmadım bundan korktuğum kadar ben iso 9001 belgesini anlatmıştım ,)
----------------------------Aynen bizde çekiyoruz şuan((: bu arada da alternatif iş kollarını araştırmış olacağımdan faydalı olacağını umut ediyorum.Bakalım
-
Edit: Henüz fikiri gelen olmadı mı?
-
Kargoyla pizza yollama
-
Seo
-
Mail ile reklam: Spam
Kredi kartı, paypal heyk: Pushing sosyal mühendislik vs...
Karanlık işlerin her türlüsü :S
-
"Sanal Ortamda Para Kazanma Yolları" diye bir bir kitap çıkarıp onu satmak.
Kitap tek sayfa olacak , ve içinde şu yazacak.
"Sanal Ortamda Para Kazanma Yolları" :
1) Gidin ve bu kitabı satın. (bunun bir benzeri veya klonunu).
Kitabı satın aldığınız ve zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.
-
http://www.onlinepara.net/
Aha bu siteye bak...
Birkaç gün önce rastladım, diğer dolandırıcı ya da sana hiçbir şey kazandırmayan network marketing, tıkla kazan, oku kazan siteleri tarzı bir şey değil.
Araştırmak lazım var mı öyle mi şey?
Varsa bize de haber verin:)
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------"Sanal Ortamda Para Kazanma Yolları" diye bir bir kitap çıkarıp onu satmak.
-----------------------------Dediğini yaptığımı farzedelim.Piyasada bu şekilde dolaşan kalpazanlardan ne farkım kalır o zaman?
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------"Sanal Ortamda Para Kazanma Yolları" diye bir bir kitap çıkarıp onu satmak.
-----------------------------Dediğini yaptığımı farzedelim.Piyasada bu şekilde dolaşan kalpazanlardan ne farkım kalır o zaman?
-----------------------------Mesajı alamamışsın hocam. Ne diyim.
-
adult site, yüksek hit, popup ve splash reklam, link satışı = aylık 1000 tl gelir :}}} öle 20 sayfa 40 sayfa bişey yazılmaz 1 cümle işi halleder bide adulta açtığın konuları yazsan 1 sayfa filmlerin özetini yapman lazım 20 sf doldurmak için :D