Sanal Pos Entegrasyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, çalışmış olduğum şirket için finansbanktan sanal pos aldık bugün onaylandı. Benim bunu acilen online bağış sayfası şeklinde bi sayfaya entegre etmem gerekiyor. Sanal pos entegrasyonu konusunda bilgisi olan müridler yardımlarınızı bekliyorum

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Başlığa "Ücretli" yaz talep daha fazla olacaktır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

hocam ücret verecek durumum yok ama işte :) yardım edecek hayrına ederse sevinirim :)

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Hayrına yapacak birilerini bulacağını pek sanmıyorum..

Entegre edilecek scriptin kodlama dili vs. hakkında da bilgi verirsen daha faydalı olacaktır..

Baktın kimse yardımcı olmuyor internetten webservice'ler hakkında dökümanları incele..

Deneme yamulma yöntemi ile çözebilirsin belki..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Hayrına yapacak birilerini bulacağını pek sanmıyorum..

Entegre edilecek scriptin kodlama dili vs. hakkında da bilgi verirsen daha faydalı olacaktır..

Baktın kimse yardımcı olmuyor internetten webservice'ler hakkında dökümanları incele..

Deneme yamulma yöntemi ile çözebilirsin belki..

Kodlama php olacak üstad. İnternetten bakındım ama pek birşey bulamadım şimdilik sadece form olarak ayarlıyorum. sadece post yöntemi ile bankaya bağlaması kalacak ama işte php yazılım bilgim yok malesef :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Şirket diyorsun, bağış sayfası diyorsun. İkisi nasıl oluyor merak ettim. Ayrıca bu iş sana verildiğine göre ya yazılımcısın yada hiç anlamayıp yazılımcı diye girmişsin yada iş güzar bir patronun var. Tüm bu 3 durumdada birisi para vermezse pek kimsenin çıkıp baştan sonra entegrasyonla uğraşacağını zannetmiyorum. Ama uğraşırsan entegre için takıldığın yerleri sorarsan eminim bilen herkes yardımcı olur.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

Şirket diyorsun, bağış sayfası diyorsun. İkisi nasıl oluyor merak ettim. Ayrıca bu iş sana verildiğine göre ya yazılımcısın yada hiç anlamayıp yazılımcı diye girmişsin yada iş güzar bir patronun var. Tüm bu 3 durumdada birisi para vermezse pek kimsenin çıkıp baştan sonra entegrasyonla uğraşacağını zannetmiyorum. Ama uğraşırsan entegre için takıldığın yerleri sorarsan eminim bilen herkes yardımcı olur.

Üstad pm attım sana.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

ben öğrenmek adına yardımcı olmak isterim üstad.

Öğrenmek derken korkma php seviyem iyidir. Ama daha önce sanal post entegrasyonu yapmadığım için bilgim olsun diye dökümanları okuyacağım sonra entegre ederim diye düşünüyorum. Benim içinde iyi bir fırsat olur.

Sana uyarsa mailleşelim.

ssl yoksa bide ssl al şimdiden sunucuya kurdur. Güven veriri. Bi ara tbt ye kursalar süper olacak bu arada.

mail  : imzada yazıyor ordan ileşime geçebilirsin. Elimden gelen yardımı yaparım üstad.

Normalde kimse ücretsiz yapmaz bu işi  ben öğrenme için yapmaya çalışırım.

AEO

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı

ben öğrenmek adına yardımcı olmak isterim üstad.

Öğrenmek derken korkma php seviyem iyidir. Ama daha önce sanal post entegrasyonu yapmadığım için bilgim olsun diye dökümanları okuyacağım sonra entegre ederim diye düşünüyorum. Benim içinde iyi bir fırsat olur.

Sana uyarsa mailleşelim.

ssl yoksa bide ssl al şimdiden sunucuya kurdur. Güven veriri. Bi ara tbt ye kursalar süper olacak bu arada.

mail  : imzada yazıyor ordan ileşime geçebilirsin. Elimden gelen yardımı yaparım üstad.

Normalde kimse ücretsiz yapmaz bu işi  ben öğrenme için yapmaya çalışırım.

AEO

Üstad ssl alındı kuruldu sanal pos onaylandı vs herşey hazır zaten :) bir tek entegrasyonu kaldı işte :) pm attım şimdi sana ;) teşekkür ederim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

banada PM at bende bi bakayım hani bildiğimden değil uzun zamandan beri PM almıyorum kırmızı olsun adım :\ heyecanla girip bakayım

Mevzu derin | Papikolas Planet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    karakutu bunu yazdı

banada PM at bende bi bakayım hani bildiğimden değil uzun zamandan beri PM almıyorum kırmızı olsun adım :\ heyecanla girip bakayım

sanada pm attım üstad :))

Toplam Hit: 2743 Toplam Mesaj: 27