Sanal Şemsiye..
-
http://www.sanalsemsiye.com/ bi karıstırın cok hoş bişey hemde turk bulusu..
-
abü siteye mi bakmadınız yoksa taşağına mı yazıyonuz :) deyşik bi buluş walla türk patenti olması çok güzel. seri üretim ve ihracat desteği verilmesi lazım
-
Yaw örnek similasyonda gösterdiği gibi üstü tamamen kapasalar zaten yağmur gelmezki amk.Üstelik düşünmedikleri bişi var okadar etrafta elektrik dolaşçak yıldırımda düşer o sahaya ne kadar önemli maç olursa ossun gitmem o sahaya ben :D
-
Güvenlik kalkanları devrede efendim...
---------------------
Aklıma ilk bu söz geldi lan :D manyak bişeyde; bi yağmur anında o çalışana kadar yağmur aleti ıslatıp kısa devre yaptırabilir :D sonuçta 4 tane çubuk aq :D
-
canerator ne yıldırımından bahsediyon ya adamlar okadar yapmıs topraklamayımı akıl edemicekler
-
anlasılan siteye yalnızca 2-3 kişi girmiş herneyse caner kardeş o yani elektrikleri göstermiş yani elektronik biçimde kaplancak ööle yani kapalı bi biçimde görünmicek ;)
-
YANLIZ 2 SORUN VAR
1. si statik enerji oluşturuyorlar o oluşturduğu elektronik cihazları etkilecektir ve çoğunu bozucaktık radyo ve televizyon yayını yapan sinyalleri engellicektir
2.si eğer yağmur yağacak açalım şu şemsiyeyi derlerde yağmurdan önce açarlarsa hemen o oluşan statik kuvvet bütün yıldırımları stadyumun üstüne çekecektir. yane bir tür paratonel gibi görev yapacaktır fakat havada asılı duran bir ağ şeklinde olduğundan özellikle nemli memleketlerde havadan geçebilir bir duruma sokarki buda stadyumun içindeki bütün canlıların kapama buhulama gibi yemek çeşitlerindeki gibi dumanı tüter hale getireektir.
sistemi yaratmışlar fakat açıkları düşünmemişler
yazık yazık çok yazık
-
sistem çok güzel de acaba stadın üzerini kapamaktan daha mı az maliyetli maliyet olayı düşündürdü beni
-
:D ben daha ii bişi buldum yağmurdan korumak için kapalı stadyum yapcaksın :D ama tavan saydam olcak nasılım
ben bulduuum :D
-
"hbgrstyle"
olm okumadınmı aquste hıc bıse olmucak elektrostatik bi dalga olcak ustte yagmur damlaları farklı yone sapacak aq arkadaslar bu cocukda bi prob var amk
-
...