folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sanatın Değeri 5 TL

Sanatın Değeri 5 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Merak ettim bende portremi yaptırmak istiyrodum. acaba 50 tl versem butun gun ugrasip daha iyi bişey çıkarabilirlermi

Önce heykel sonra portre.

Abi bi iş bul Allahını seversen...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    solutionman bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Merak ettim bende portremi yaptırmak istiyrodum. acaba 50 tl versem butun gun ugrasip daha iyi bişey çıkarabilirlermi

Bu nasıl bir ego:)

Bir de megaloman olmasam mükemmel olacam hoca.

http://www.tahribat.com/Forum-Kitap-Yazmak-Icin-Ne-Kadar-Istiyeyim-168700/2/#2010280
    şeyhin kuzeni yine iş başında nedir bu heykel,portre isteği. EmQceR tarafından 21/Kas/12 17:06 tarihinde düzenlenmiştir

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

adam sanata paradan daha cok deger verdigi icin 5tl 1tl farketmiyor zannedersem.

Yani o aldigi haz para ile olculmuyor,100TL de atsan,adam yine ciziyor 2 tl de versen.

Eger acliktan parasizliktan yapiyoruz diyorsa,durum kotu tabi.Cizimin amaci onemli.

cordelian tarafından 21/Kas/12 17:08 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    bence böyle olmalı hocam maddi kaygı oldu mu sanat sanatlıktan çıkıyor
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

buna ne gerek var hacı fotoşok la çıkart yazıcıdan bi sanatsal çerçeve yaptır kimse anlamaz :D

yunusozturk.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ben parayla yapmadım yaptıysam birkaç bişey yapmışımdır en fazla

parası gerçekten çok düşük resim sanatının..  uğraşına deymiyo arkadaş..  farklılık ve yeni bişeyler şart.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Katar Kraliyet ailesinin, Paul Cezanne'a ait bir tablo için tam 158.4 milyon sterlin (yaklaşık 440 milyon TL) ödediği açıklandı.

bu nedir mq ?

bilen biri  bu resim denen şeyin nasıl bu kadar pahalı olduğunu kısaca yazabilirmi ?

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Katar Kraliyet ailesinin, Paul Cezanne'a ait bir tablo için tam 158.4 milyon sterlin (yaklaşık 440 milyon TL) ödediği açıklandı.

bu nedir mq ?

bilen biri  bu resim denen şeyin nasıl bu kadar pahalı olduğunu kısaca yazabilirmi ?

bundaki amaç, işte bizim götümüz de bu kadar büyük filan demek yerine nah bakın da görün demek hocam. ama zaten adamlar kral filan diceksin de krallar arasında da bi gövde gösterisi vardır elbet

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Sanata saygı mı var ilgilenmi var bu zamanda mk adam istediği kadar prof güzel yapsın etsin kimse deger vermez

Ben bu insanları anlamıyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

bu nedir mq ?

bundaki amaç, işte bizim götümüz de bu kadar büyük filan demek yerine nah bakın da görün demek hocam. ama zaten adamlar kral filan diceksin de krallar arasında da bi gövde gösterisi vardır elbet

Bide şöyle derler. 440 milyon lirayı kasaya sığdıramazsın yanına alıp gidemezsin.Aynı zamanda değerinide sürekli arttırır. Bir nevi yatırım aracı.

Toplam Hit: 2312 Toplam Mesaj: 21