folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sanırım ABD Suriyeye Girecek

Sanırım ABD Suriyeye Girecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Türkiye Cumhuriyet'inin tek teminatı olan orduda yıpratıldı farkındamısınız? Ama ergenekon dendi ama temizlik operasyonu dendi eyvallah ta geri kalanlarıda itham altında bırakacak işler oldu sonzamanlarda Türkiye'de. Generaller önce içeri alındı sonra pardon suçunuz yokmuş dendi salındı. Kozmik oda dendi girildi çıkıldı...  Artık ordu doğruyu söylesede inanılmayacak bir konuma getirdiler. Güveni yıprattılar. Şimdi bedelli muhabbetinlede iyice "gereksiz, zaman kaybı" konumuna düşürmeye çalışıyorlar. Allah sonumuzu hayr eylesin...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ee böyle çılgın , kafasını kullanamayan halklara müstehak..Güçlü olacaksın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:
    -----------------------------

IRET bunu yazdı:

din hiç bir zaman bir sıva bir harç olamamıştır ve olamayacaktır da.

İslam sadece bir din değildir ki, din desek bile bugün cemaatlerin tarikatlerin yumurtladığı, hastalıklı mistik bunakların profili değildir.  Ekonomi de hukuk da siyaset de ticaret de sanayi de harb dairesi de herşey ama herşeyi düzenlemiş bir ideolojidir.. Peygamber efendimiz (s.a.v) her alanda sünnetini sergilemiştir

Dediğin şekilde olsaydı; 14 asır tüm dünyaya hakimiyet sağlamış adaleti tesis etmiş bir nizamın olmaması gerekirdi

öyle bir nizam yoktu, kazanan şehre girdiğinde feth etmiş olur, kaybeden işgal edilmiş olur, hristiyanlar çok mutlu mesut ve istekli olsaydı avrupanın tamamı osmanlı ve müslüman olurdu, romantik düşünceleri bir kenara bırakıp gerçeklere bakmak lazım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    Demodor bunu yazdı:

bizde isyan çıkmaz öyle bir durum yok ama eğerki çıkarsa allah korusun kan gövdeyi götürür,kıyım olur.

Yav dostum bunu söylerken zaten istenenin bu olduğunu adamların Irak'ta şimdi Libya'da sanırım Suriye'dede yaptıklarını meşru hale getirmek için kanı şiddeti , kıyımı öne çıkardıklarını görmüyormuyuz? Kaldı ki sanırım 50'li yıllardan SSCB tehditi sebebiyle bizzat Amerika ile Menders döneminde yapılmış bir anlaşmada var ve halen yürürlükte diye biliyorum. Boyunu kaptırmışız biz Kürtler'i kıyalım şunuda kıyalım derken hiç anlamadan Kurtuluş savaşında Kürtlerle aynı saflarda durursanız şaşırmayın. Bu sefer Atatürk'de yok hala naralar atalım biz Kürtler de kürtler. Sonuç halk iradesidir halk böyle istiyor yapacak birşey yok gibi görünüyor. Bir lider çıkmadıkça bizim yapacağımız bir şey yok ve bildiğim tamda bu dönemde ülke idaresinin bu yöneticiler elinde olması en büyük şanssızlığımız gerçi o yöneticilerde bizim yerimize başkaları tarafından seçildi. edit:Nasıl bir çıkmazdır yav bu nerede olduğumuzu bile , olayları bile görmeyerek herkes ben haklıyım tartışması yapıyor??:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

Facebook bunu yazdı:

hackworm hoca iyi hoş diyosunda

recep tayyibe oy verenler inanmıyor bu adamın müslüman öldüren insanlara destek vermesine

ben buna nasıl sinir oluyorum anlatamam

adam kendi ağzıyla diyor "ben bop eş başkanıyım"

yok bizim halk hala recep müslüman adam yapmaz diyor

haklısın facebook bende sana %100 katılıyorum. AMAAAA bizim insanlarımızın pekde anlama kapasiteleri yok. aslında onlarda insan peki niye anlamıyorlar diye soruyordum kendime. işyerimizde çalışan bi abimiz vardı. kars doğumlu kendisi. abi dedim nasıldı oralar falan. muhabbet geldi işte batıyla doğu arasındaki farka. adam bana dediki bizim oraya turgut özal zamanında elektrik geldi. akşam olunca yarış yapıyoduk kim daha önce düğmeye basıp ışıkları yakacak diye dedi. hmmmmm dedim kendi kendime. hatta bi eleman daha var. kütahyalı kendisi okuma yazma bilmiyor. ailesi hep çalıştırmış okula göndermemiş. şimdi bu adam gidip oy kullanacak. dünyadan bi haber. kapsamlı bir araştıma yapılırsa, ülkemizdeki insanların yaklaşık %70 inin dünyadan bihaber yaşadığını düşünüyorum. yani aslında tayyibin bu sözlerinden haberleri olsa en azından beyni olanların düşünebileceğini tahmin ediyorum. "SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI!" ki doğu kesimlerindeki insanların % kaçı internete giriyor ve girenlerin % kaçı p*rn ve oyun sitelerinden farklı bilim, siyaset ... gibi alanlarla ilgileniyor. bizden bi bok olmaz. ben kasmıyorum artık kendimi. kastığım zamanlarda boşa kürek çekmenin ne demek olduğunu anladım. kalın sağlıcakla...

Kendi şansımı yaratırım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

sıra bize ne ara gelicek acaba. ama gerek yokki nasıl olsa bi dediklerini iki etmiyoruz

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek

onların amacı Türkiye değil.. onların amacı ırak zaten onlarda. suriye'yide almak daha sonra güneydoğuyuda alıp suriye ırak güneydoğu üçgenini kürdistan diye kurup İran'a karşı savaşmak.. zaten havadan çok sağlamlar. birde karadan da bütün iranı çevreleyip iran'ıda almaktır. 4 yıl önce vefat etmiş olan bir yaşlı dedemiz vardı Allah rahmet eylesin 110 yaşında vefat etti cumhuriyetin kuruluşu atatürk isyanlar Said-i Kürdi v.s görmediği şey yaşamadığı şey kalmamıştı.. birgün konu açıldı dedi hiç merak etmeyin herşey planlı ve güzel bir şekilde ilerleyecek. bütün ortadoğu gidecek Türkiye'nin güneydoğusu dışında kalan bölümler hariç.. neden orası tek kalacak diye sordum ? hepsini alıpta ne yapacak zaten orasıda emir ve görüşlerine her zaman hazır. kim başbakan olursa olsun onlarla işbirliği yapmazsa batar gider başka hangi ülkelerle ihr-ith yapabilirz ki ? haklısn sanırm dedim.. güneydoğuyuda suriye ırak la birleştirme neden peki dedim? iran az bir devlet değil çook fazla nükleer güçleri var adamlar işlerini biliyorlar kendilerini geliştirmişler ondan dolayı Kürdistan'ı kurup İran'a karşı daha sağlam savaşmak için kullanacaklar(mış)... Allah sonumuzu hayretsin.....    bu sert kafalıkla yaşamaya devam edip bütün toprakları siyonist israil ve abd'ye bırakmak için elimizden geleni yapalm! durmak yok yola devam..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:
    Demodor bunu yazdı:

bizde isyan çıkmaz öyle bir durum yok ama eğerki çıkarsa allah korusun kan gövdeyi götürür,kıyım olur.

Yav dostum bunu söylerken zaten istenenin bu olduğunu adamların Irak'ta şimdi Libya'da sanırım Suriye'dede yaptıklarını meşru hale getirmek için kanı şiddeti , kıyımı öne çıkardıklarını görmüyormuyuz? Kaldı ki sanırım 50'li yıllardan SSCB tehditi sebebiyle bizzat Amerika ile Menders döneminde yapılmış bir anlaşmada var ve halen yürürlükte diye biliyorum. Boyunu kaptırmışız biz Kürtler'i kıyalım şunuda kıyalım derken hiç anlamadan Kurtuluş savaşında Kürtlerle aynı saflarda durursanız şaşırmayın. Bu sefer Atatürk'de yok hala naralar atalım biz Kürtler de kürtler. Sonuç halk iradesidir halk böyle istiyor yapacak birşey yok gibi görünüyor. Bir lider çıkmadıkça bizim yapacağımız bir şey yok ve bildiğim tamda bu dönemde ülke idaresinin bu yöneticiler elinde olması en büyük şanssızlığımız gerçi o yöneticilerde bizim yerimize başkaları tarafından seçildi. edit:Nasıl bir çıkmazdır yav bu nerede olduğumuzu bile , olayları bile görmeyerek herkes ben haklıyım tartışması yapıyor??:)

kardeş bu sölediklerin zaten bilinen şeyler ve doğruda neyin ne olduğununda farkındayız ama bi libya mısır vb gibi olacağını sanmam zaten böle birşey olursa neler olacağını düşünmek bile istemiyorum dışarıda aç sırtlan gibi bu hale gelmemizi bekleyen çok hain var bu tür bi olayda kafamıza bomba yağdırmak isteyende çok adamlar bahane arıyor zaten illaki olacaksa karışmasınlar amk kendi içimizde halledelim ki akkoyun kara koyun belli olsun.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

ama her şeyden önce hele hele bu noktaya gelmeden önce bu milletin oynanan oyunu ve bu oyunun aktörlerini görüp artık prim vermemesi lazım, bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığından kurtulması lazım bu milletin.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Asıl büyük bomba iranda kopacak,suriye hikaye

aylar önce yazmıştım öngörümü 2011 sonları veya 2012 ilk ayları iran dünyaya kafa tutacak

ve 3.dünya savaşı başlayacak (höhh bende felaket tellalcisimiyim neyim)

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 6054 Toplam Mesaj: 44