Sanırım Başımız Belada
-
bu gün babamı telefondan aramışlar 0212 442 04 00 bu no dan demişler babamın şirketi üzerinden bir kaç alışveriş yapılmış indirimli kart fln cart curt bir şey demişler emlak vergimizi fln yatırmamışız bütün bunları babamın firmasınnın üzerinden söylemişler neyse ben numarayı biraz araştırdım MC Communication ltd. böyle bir şirkete denk geldim herhangi bir bilginiz var mı acaba ?
-
gooogle amca şöyle diyor
MC Communication ltd.
Gökbakan IS Merkezi
MEHMETCİK SOKAK NO: 6 KAT: 2
34180 BAHÇELİEVLER/İSTANBUL
Türkiye
Tel.: +90 212 442 04 00
Fax: +90 212 441 52 65
eMail: vertrieb.ist@gmail.comama şirketin bizle ne alakası var
-
Çıkarma yapın istanbullu müridleri toplayıp basın adresi yanlış durum varsa
-
yasin türkçe kelimelerle tükçe imla kurallarına uygun cümle kur gel yardımcı olucaz söz :)
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Çıkarma yapın istanbullu müridleri toplayıp basın adresi yanlış durum varsa
-----------------------------sosyal hack yapmış olursunuz :D
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Çıkarma yapın istanbullu müridleri toplayıp basın adresi yanlış durum varsa
-----------------------------sosyal hack yapmış olursunuz :D
-----------------------------
En saglam hack yöntemi :) -
döner bıçaklarıyla dalalım
-
şu kadar adamdan işe yarar bir bilgi çıkmadı
-
HeadBanger bunu yazdı:
bu gün babamı telefondan aramışlar 0212 442 04 00 bu no dan demişler babamın şirketi üzerinden bir kaç alışveriş yapılmış indirimli kart fln cart curt bir şey demişler emlak vergimizi fln yatırmamışız bütün bunları babamın firmasınnın üzerinden söylemişler neyse ben numarayı biraz araştırdım MC Communication ltd. böyle bir şirkete denk geldim herhangi bir bilginiz var mı acaba ?
-----------------------------ne olmuş ne demişler ne istiyolarmış ?
anlayan biri varmı
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ne olmuş ne demişler ne istiyolarmış ?
anlayan biri varmı
-----------------------------şahsen hiçbir şey anlamadım.
-
adama cart curt bişeyler de anlar o