Sanırım Vdsl Bağlantıların İçine Etti!!
-
türkiyenin telekominikasyon devi (sanki başka varmış gibi)
nese şaka bi yana heralde bu 5. adsl ve en memnun olduum hat oldu artık okadar küfretmiyorum telekoma rahatım yani 1 2 kez sorun oldu oda verdii dandik modemden kaynaklandı 1 i aşırı ısınmadan diğerini hatırlamıyorum :D
-
Duyduğuma göre telekom şebekesinin 1.5 km etrafına kadar olan yerlere çekiliyormuş bu vdsl. Bilgisi olan varmı bu konuda.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Duyduğuma göre telekom şebekesinin 1.5 km etrafına kadar olan yerlere çekiliyormuş bu vdsl. Bilgisi olan varmı bu konuda.
-----------------------------o 1.5 km telekoma girsin.bize kaç km giriyor bilmiyorum artık.Bu kadarda şerefsizlik olmaz ya...Mahkemeye versek bişey olmayacak.Avrupada olsa adamı mahfederler..OFf nerde insan hakları..Doğru dürüst internet sğalanmıyor.Şikayet forumu falan yokmu türktelekomun şikayet edelim ebenize kayayım diye!!
-
ben geçmeyi düşünüyorum 4 kişi kullanıyoruz interneti mahallede her ay zaten fazla ödüyorduk şimdi vdsl e geçelim bari hem hızlı hem fazla ödeyelim. kullanan varsa bizede bilgilendirsin güzelmi değilmi falan cok iyi olur.
-
bende problem değil de şöyle bişey var,tam dosyayı çekiyom en başta başlıyor 122 ile sonra düşüyor 57 ye geri fırlıyor 80 90 vs. onun dışında eskisinden daha iyi
-
evet pingim 100 :|
-
sanane bunu yazdı:
bizim ev hemen telekomun arkasında:D -
bende kopma yok ama akşam saatlerinde farkedilicek kadar hızda düşme oluyo. milleti kotasız adslye geçirmek için kotaya ekleme yaptıklarını düşünenlerdenım. telekom onu yapıyosa bunu haydi haydi yapar.
-
Arkadaşlar, VDSL2 Türkiye'ye geldi diyorlar ama çok pahalıya geldi aslında. Kullanıcının alacağı bağlantı hızına göre kullanıcının;
8 MBit için 1500 m.,
16 MBit için 1000 m.,
32 MBit için 300 m. uzağına datacenter kurulacak. Bu gerçekten çok maaliyetli bir iş. Telekomun sizden alacağı aylık ücreti de düşünürseniz, herhalde durumu anlayabilirsiniz.
-
117lerdeki rapidshare hızı 30 lara düştü...predeki herkestemi böyle :(