Sanırsam Virusler Cirit Atıyor
-
1.5 hafta önce formatlandı pc.win7 kurdurdum sorun yoktu lakin 4-5 gündür pc pert oldu.filmlerde donma oluyor ara ara.oyunlarda donma oluyor.normalde de oluyor zaten.bir program açarken çok yavaş falan.norton vardı 4-5 gün önce ama bir uyarı vermedi.napayım ben şimdi?
--------
öyle üyeliğin eski olduğuna falan bakmayın yazılım-donanım sıfır.bir tek işlemci fanını söküp temizleyebiliyorum düşünün halimi yani.
-
ne üyelik tarihi takıntılı çıktın sen arkadaş :D
-
king_zombie bunu yazdı:
-----------------------------
1.5 hafta önce formatlandı pc.win7 kurdurdum sorun yoktu lakin 4-5 gündür pc pert oldu.filmlerde donma oluyor ara ara.oyunlarda donma oluyor.normalde de oluyor zaten.bir program açarken çok yavaş falan.norton vardı 4-5 gün önce ama bir uyarı vermedi.napayım ben şimdi?
--------
öyle üyeliğin eski olduğuna falan bakmayın yazılım-donanım sıfır.bir tek işlemci fanını söküp temizleyebiliyorum düşünün halimi yani.
-----------------------------amına gor walla temizle
-
ExcellencE bunu yazdı:
ne üyelik tarihi takıntılı çıktın sen arkadaş :D
-----------------------------şimdi millet görür "lan 4 sene olmuş hayvan insan bir şeyler öğrenir" der diye dedim yanlış mı olmuş :D
-
ekran kartının driverını güncelle güncelleştirme kısmına bak muhtemelen orda güncellenme bekliyordur denetim masası>windows uptade
-
Cia bunu yazdı:
ekran kartının driverını güncelle güncelleştirme kısmına bak muhtemelen orda güncellenme bekliyordur denetim masası>windows uptade
-----------------------------yok tüm güncelleştirmeler yapıldı.
-
king_zombie bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------yok tüm güncelleştirmeler yapıldı.
-----------------------------istege bağlı güncellemeler arasındadır yoksa bile ekran kartının sitesinden bul
-
yav adam dönmüş işte bırakın celemesini o çeksin :D enee
-
Amd-x bunu yazdı:
yav adam dönmüş işte bırakın celemesini o çeksin :D enee
-----------------------------şimdi;
Donanım ,
İşletim sistemleri ,
C , C++,
Delpi.
Symbian geliştirme, kontrol.
Java
Ateşli silahlarla ilgili yeterli düzeyde bilgi
Elektronik & Uydu Anten Sistemleri
Ağ kurulum sistemleri
Love U : AMD
98‘ cıkışlı olup ;
2.Sene programlama
4.Sene Donanımbu yazanlara rağmen verdiğin cevap bu mu yani?
cia;
dostum ekran kartı güncel.chrome 4-5 gün önce tıklama ile arasında saniye geçmeden açılırdı.şimdi bekliyorum.sigara yakıyorum öyle açılıyor.
-
ek olarak şunu da söyliyim nortonu kaldır eset nod32 kur ;)
-
http://www.youtube.com/watch?v=fIiSaqw_8r0
hem senin anlattığın antivirüsler bir boka yaramaz moruk senin o kalteli dediğin antivirüsün adı nedir moruk kapasikimi ?