Saniyelik İp Değiştiren Program Arıyorum
-
Selamlar Arkadaşlar
Saniyelik olarak İP değiştirecek bi program arıyorum ya da firefox ve chromeda eklenti gibi bişeyler arıyorum
max 10 saniyede değişsin yeterli
Eğer böyle bişey yapabilecek varsa ücretlide yaptırabilirim
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
-
neyde kullanıcaksın ip degiğişikliğini?
-
hocam bi site var orda kullanıcam eğer denemelerim başarılı olursa burda paylaşıcam zaten.
Günlük 3-5 bişey getirisi olacak
-
Bu dedlğin teknik olarak imkansızdan daha imkansız. En azından çoğumuzun kullandığı adsl, fiber 3g vb. de.
Nedeni de şu. ip adresin her bağlantıda yeniden belirlenir ve bağlantın sürdüğü sürece işin doğası gereği değişmez. Başka değişle ip numaran modem sayesinde alınır. Modemi açıp kapayarak ve varsa modeme sinyal yollayarak bağlantını koparman ve tekrar bağlanman gerekir. Tekrar bağlanmakta özellikle adsl de 10 saniyeden fazla sürer. belki 3g de 5 saniyeye kadar düşer ama 3g modeminde bu özellik olmalı. Bildiğim hiçbirinde de yok.
-
Olgunisik bunu yazdıBu dedlğin teknik olarak imkansızdan daha imkansız. En azından çoğumuzun kullandığı adsl, fiber 3g vb. de.
Nedeni de şu. ip adresin her bağlantıda yeniden belirlenir ve bağlantın sürdüğü sürece işin doğası gereği değişmez. Başka değişle ip numaran modem sayesinde alınır. Modemi açıp kapayarak ve varsa modeme sinyal yollayarak bağlantını koparman ve tekrar bağlanman gerekir. Tekrar bağlanmakta özellikle adsl de 10 saniyeden fazla sürer. belki 3g de 5 saniyeye kadar düşer ama 3g modeminde bu özellik olmalı. Bildiğim hiçbirinde de yok.Arkadasa katılıyorum. Hatta IP Changer programlarına da hiçbir zaman inanmıslıgım yoktur.
Hele ki amacın birseylerı gızlı yapmaksa , tavsiye etmıyorum bunlar yerıne ''KAMUFLE'' olabılecegın baska seyler dene hocam :)
EDİT : Her turlu programı denemıstım Onlıne oyun oynarken her seferınde BANLANIYORDUM :D -
niye imkansız hocam,hide ip yada Steganos Internet Anonym bunu karşılıyor zaten
Fakat hideİP 1 dakika aralıkta ip değiştirdiği için kullanmıyorum
Internet Anonym ise saniyelik olarak değiştiriyor fakat pek sağlıklı değil
-
saybirs bunu yazdı
niye imkansız hocam,hide ip yada Steganos Internet Anonym bunu karşılıyor zaten
Fakat hideİP 1 dakika aralıkta ip değiştirdiği için kullanmıyorum
Internet Anonym ise saniyelik olarak değiştiriyor fakat pek sağlıklı değil
Ben Hide ip kullanırken nasıl keklendım yıne ozman? :D
-
hocam ip ban attıklarını nerden biliyosun
hdd seri no'yada ban atılabiliyor.
not : en azından benim denediğim sitede hide ip'i yakalayamıyor.
-
bu tor browser mı ne vardı hocam amacın saklanmaksa sanırım o işini görür.
-
-
hocam nasıl kullanıyoruz yardımcı olur musun?