Şans Dileyin Hacılar !
-
makinaların modelleri ayrı ayrı ise aklınıza gelmeyecek ıvırzıvırlar çıkacak bence çok zor
-
Bir tek yapamayacağınıza inanan ben miyim :) bence yapamayacaksınız :) sonucu bekliyorum :)
-
Sıçış 1 ;
Bilgisayarlardaki çoğu Dvd sürücüsü Sata Girişli İde girişi yok.
Bizdede 5-6 Tane sata çevirici var sıçing :F
Gelişmelerden haberdar edicem
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
Bir tek yapamayacağınıza inanan ben miyim :) bence yapamayacaksınız :) sonucu bekliyorum :)
-----------------------------Patronla aynı düşüncedesin.
Benki tarikat müridiysem yaparım bu işi :D
-
Melik bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------oda güzel, yapacağına inanmak işin yarısını yapmak demektir
patroon, ben inandım yarısnı yaptım sayılır fifti fifti bitirelim şu işi dersin :D
-
zalimadam bunu yazdı:
Melik bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------oda güzel, yapacağına inanmak işin yarısını yapmak demektir
patroon, ben inandım yarısnı yaptım sayılır fifti fifti bitirelim şu işi dersin :D
-----------------------------Format anlarını saniye saniye Aktarıcam :D
-
Patronun yerinde olsam her halukarda size o parayı verirdim. Çalışan morali çok önemlidir. :)
-
Arkanadayız dostum :)
-
dostum şimdiden maaşsız bir ay nasıl idare ederimin hesabını yap
-
aLman bunu yazdı:
driverpack solution var indir bütün driverları tanır. wpi hazır kurulum programlar var katılımsız bir tane o dvdden indir tncde var öyle şeyler. bol kola sigara al . Xpleri Nlite İle serialleri otomatik girdirki onlar bile vakit kaybettirmesin. Şimdiden kolay gelsin hocam
-----------------------------driver pack solition güvenlimi acaba kullanan varmı sorun yaşayan varmı