Şarjı Bitip Kapanan Telefonu Kısa Süreliğine De Olsa Açmak
-
muritler böyle bir olay vardı telefonlar kapansa da alarm kurulmuşsa eğer alarmı çalması için az da olsa güç saklıyor diye biliyorum işte bu sayede telefonu belli tuş kombinasyonlarıyla açma vardı google da baya araştırdım ama bulamadım var mı bileniniz veya telefon tamircisi olan. ( nokia n70 için)
neden mi uğraşıyorum çünkü doğal yollardan sonuna kadar bitirmek istiyorum şarjı öyle bi fetişistliğim tuttu :D
-
bataryayı kyafete sürerek ısıtıp çalıştırmak diye birşey duymuştum ama
-
*#3370# di heralde
-
Hocam kolayı var, çıkart pili, al bi 100 ohm luk direnç. +'sı -'si vardır pilin... Değdir kalsın, enerjisini 100ohm üzerinde harcar gider işte... Pili kısa devre ediyorsun, biraz dikkat edersen ısıtmadan birkaç saatte yavaş yavaş bitirebilirsin...
-
aliminyum folyo al bataryayı ona sar çakmak ile ısıt sonra tak bataryayı :) sonra çalıştı diye yaz buraya.
-
pili ez
-
bataryanın iki kutbunu birbirine bağla , bi ihtimal bitebilir. yada batarya bitebilir :)
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
pili ez
-----------------------------tebrik ediyorum hocam çok güzel bi yöntem mutlaka denicem :))
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
pili ez
-----------------------------abi telefon bataryasından söz ediyor :) normal kumanda pilinden değil :) ne ettin sen yaf :D
-
orayı atlamışım pardon yaw! :P
-
dilini deydir... bataryayı çıkar hafif ıslat ibine kendine geliyor :d 1 saat fazladan kullandım teli genaral mobile de işe yaradı bilmem sende yararmı