Sarma Sigara Tütün Tavsiyesi
-
kardeşim sarma sigara içiyorum. açık tütün aldım. 250 gr. civarı tatlı sertti adı. ama beğenmedim ve eski tütüne geri döndüm.
Golden Viriginia Yeşil Paket = 50 gr. 15 TL açık tütünün 250 gr. 7 TLye almıştım.
15 TL tütün
1 TL 100 adet filtre
2 TL OCB marka ufak çarşaf
10 TL Sarma makinası 1 sefere mahsus alıyorsun. ( Sigarayı kendin yapıyorsun hazır filtre için değil )
Hiç bi sigaranın vermediği tadı alıyorsun, bırakamazsın.
Hee benim yorumlamam bu kadar hee o marka içer hee şu bu marka içer. kimse kimseye karışamaz. haa özgürlük bidir
Haydi Hayırlı İşler...
-
adıyaman orta+ sert de guzel oluyor
-
Hoca bulabiliyorsan adıyaman tütünü en kalitelisidir.. Ve ağır dersen sert var, normal dersen orta içim var, o da olmazsa hafif var ki pek bişey anlamazsın.. En iyisi orta ;)
-
Golden virginia yı tek geçerim.Çok değişik bi aroması falan var,çözemedim ne ayak :D 50 gr 15 tl..Şiddetle tavsiyemdir
-
marla nın mavi kutu tütününe vanilyalı mac baren kırıyorum, millet bi dak versene diye peşimi bırakmıyo a.q. :) kısa lark içiyodum. 2-3 haftadır bunu içiyorum. gayet güzel. kısa lark artık saman gibi geliyor bana.
-
valla tütüne başladıgımdan beri midemde yanma ve bulantı geçti artı olarak param gecime kalıyor artık
umarım tütünede zam gelmez
-
Yahu golden molden iyi güzelde büyük şehirleri dışında bulunmuyor. Net de felan satış yapan varmı ki ?
-
DestinatioN bunu yazdı
valla tütüne başladıgımdan beri midemde yanma ve bulantı geçti artı olarak param gecime kalıyor artık
umarım tütünede zam gelmez
lan o gösterdiğin tütünü nerden buluyosun?
-
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=golden+virginia
yorumlara burdan bakabilirsiniz.
Hocam bu arada adıyaman tütünü çok iyidir fakat her otu boku adıyaman tütünü diye kakalayanlar var sağlam orjinalini bulursan o da çok iyidir hem biraz daha ucuzdur golden virginia biraz pahalıdır diğer tütünlere göre ama süperdir.
-
Sarma makinesi bu şekilde hocam.
bendeki kağıt bu şekilde 50 li adet sanırım 2TL. Bu Şeffaf renktir.
bulabilirsen bundan al hocam 100 adet 3.5veya 3Tl kağıdı beyaz renk aynı sıgara gibi oluyor.