Sata Hdd Problemi
-
arkadaşlar sata bağlantılı 1tb samsung hdd var elimde. yaklaşık 700gb ı dolu.şimdi düne kadar bir sorun yoktu. bunu başka bi pcye birkaç film kopyalamak için taktım ama hüsran sadece hdd 8 gb olarak göründü. şimdi hdd kendi bilgisayarımdada çalışmıyor. 8 gb oalrak görnüyor. sizce problem nedir. verilerimi kaybetme olasılığım veya geri getirme olasığılım nedir yardımmm:(
-
kardeş hiçbişey yapmadıysan biçimlendirme filan ve 8gb görüyosa bilgilerin bence silinme ihtimali düşük. 3 parti yazılımlarla bi görmeyi dene istersen. Mesala WinDir Stat adlı programı indir bak. Ama 8gb göstermeside ilginç :D Aklıma bişi qelmiyo şuan :D
-
hdd içerisine girebiliyor musun ?
-
winrar dan bak eğer görebiliyorsan o lanet virüz girmiştir sana :|
-
işini hallettikten sonra bence bu tarz şeyleri bölümlere ayırmayı dene zararlı çıkmazsın..
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------
hdd içerisine girebiliyor musun ?
-----------------------------hyr içi boş arkadasım 8 gb boş. biçimlendirme yapmaya korkuyorum 3 partt programları denıycem son çare wirüs demiş arkads neyle silebilirz bunu?
-
getdataback programını dene..
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
getdataback programını dene..
-----------------------------denedım hocam 8 gb ıcınde kıvranıo gıdıo olmadı. easy recovery denedım oda aynı sekılde:S
-
jumper değiştirdinmi diskin arkasından?
-
hdd mi yeni alıp arşivledikten bi süre sora benim başımada geldi aynı olay ve silinen şeyleri geri getirme programıyla (adını hatırlamıyorum hepsi aynı işlevi görür heralde :) hepsini kurtardım oluyo öyle şeyler :D
-
jumperlerıde denedım tık yok. sımdı bıcımlendırmeyı denedım ama yıne 8gbı bıcımlendırdı ayrıca sonunda bıcımlendırme tamamlanamadı dedı. win. cdsi ile biçimlendirmeyi deniyorum fakat yıne aynı hata bıcımlendırme yapılamadı tekrar deneyın falan diyor.
şuan sadece bu hddyi kullanmak istiyorum bilgilerin gitmeside öenmli değil sadece hddyi hayata nasıl getıerbılırım ?