Satanist Kız Tırnağını Çekiyor !
-
olum bunlar gündemci satanist meselesi açıldıya hemen alakası olmayan videoyu satanist kız diye hit toplamaya çalışyorlar.
;) .... -
başım döndü m.q
kız piskopat bide ayağı çok pis kokuyo yaa :))) -
tırnağı kanamadı mı yoksa bana mı öyle geldi?
-
başta fistan olmak üzere siz nie satanistleri koruosunuzki lan : )
-
olum bunlar gündemci satanist meselesi açıldıya hemen alakası olmayan videoyu satanist kız diye hit toplamaya çalışyorlar.
;) ....
--------------------------------------------
Sen ne dion be aq kafanmı güzel , nie hit toplamaya çalışiim bi ark. bana vermişti linki satanist kız tırnağını çekiyo dedi bende hemen buraya koydum , ayrıca gündemde satanist meselesimi var sağa sola gider koyarak sivrilmeyemi çalışıyosun aklın sıra , satanist müslüman hristiyan vs. bu video nun ilginç tarafı ve benim koyuş sebebim kişinin tırnağını çekmesidir , bu sana ilginç geliyorsa izle , yoksa boş yere muhalefet yapma -
yaw adamın tırnagı zaten bitmiş karışmasa bile yakında tırnagın kendisi düşecektir lokal anastesi ile çekiyor
satanistlerde bunu 666 falan koyup sitelerine tasımış video daki adamın satanistlıkle falan alakası yok
ne diye birbirinizi yiyorsunuz lemm -
Pardon satanist olduğunu nerden çıkardınız ?
-
hay züküyüm satanisti hea :)
-
Hahahhaa Vallaha Salaklıktan Başka Bişhi DeğiL Mürid`ler :)) Sizce Tırnağını Her Çeken Satanist Mi Bee.
www.heaven666.org Adres Bu Ben Burayı Çok İyi Bilirim Genelde Hoş Pozisyonlar Oluyor :)) Tavsiye Bi Bakın :))) Hehaehaeahe Çok Güldüm Bea -
arkadaşlar bu satanist deyil bende tırnak larımı çekiyorum ben çünkü bende tırnak batması var tırnagım etime batıyor yanlış kesersem ve oo yüzden kökünden indiriyorum
Toplam Hit: 8351 Toplam Mesaj: 28