Satılık - CNET Kablosuz Adsl Modem + 4 Port : 40 TL
-
Guncel
-
__hsyN__ bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
müridlere indirim yapmazsan yasak
kim dedi hocam onu, adam müridlere özel indirimle modem satıyorum demiş mi? isteyen pazarlığını yapar, zaten adam %25 kesmiş hemen :/
hayırlı satışlar hocam
var öyle bi kural :D
-
adam hala satamadı :( üzüldüm la
-
freudSusHaksizsin bunu yazdı
adam hala satamadı :( üzüldüm la
hacım pahalıda değil malzeme ama alan olmadı :(
-
güncel 30TL
-
adaptörü varmı içinde hocam
resimlerde yokta ondan sordum olmazsa yarın karta para yatırıp alayım ?
-
SinusX bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
kim dedi hocam onu, adam müridlere özel indirimle modem satıyorum demiş mi? isteyen pazarlığını yapar, zaten adam %25 kesmiş hemen :/
hayırlı satışlar hocam
hmm sanırım yanılıyon hocam, bi oku istersen. konu uplanmış mesajını yeni gördüm
7 Marttan itibaren: TBT üyelerine indirim konusu açarsanız mallarda %25, yazılım, hosting vs gibi elle tutulmayan hizmetlerde %40 ‘ın altındaki indirim konularını silebiliriz. Verdiğiniz indirimsiz fiyat ürünün gerçek fiyatını yansıtmıyorsa yine silebiliriz.
sanırım arkadaş tbt'ye özel indirim var doluşun beyler gibisinden bişiler yazmamış ya da ben yanlış görüyorum. hatta kuralı bile yanlış anlamış olabilirim, hatta anlamamış bile olabilirim istersen inceleyelim beraber :/
-
SinusX bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
hayırlı satışlar hocam
arkadas sitede admin koymamıs öle bi kural kim ondan izinsiz kural çıkarmıs onu soruyor herhalde:)
modemi ölü fiyatına alırım :)
-
:) saten ucuz be aga
-
Hocam bura gene donanım hbr de yorum bile yapan yok satışına :)) Google da CNET Kablosuz Adsl Modem + 4 Portlu diye arattım ilk orada çıktı 2. tahribat da :)