Satılık - Htc Butterfly
-
4 ay önce vatandan aldigim telefonumu satıyorum.
Telefonun özelliklerine linkten bakabilirsiniz.
http://www.ceptown.com/model/2052/HTC-Butterfly
Htc'nin one dan sonra cikan ikinci en iyi telefonudur, ayni zamanda dunyanin ilk ful hd telefonudur. 4.3 android guncellemesi de yakinda gelecek, 4.4 kitkat guncellemeyi de telefon alacak.
Telefonda her hangi bir ölü pixel yoktur, ekranda, ufak, detayli bakildigin da nadiren gozuken bir kac cizik mevcut. Onun haricin de her hangi bir sorunu donanim olarakta fiziksel olarakta bulunmamakta.
Telefon icin dusundugum fiyat 1.200 liradir.
şuan mobil de oldugum icin resimlerini koyamadim, yarin oglene koyabilirim.
-
kusura bakmada hocam 99 tl için neden kullanılmış telefon alalım.
-
erblood bunu yazdı
Bu telefonu illa alacaksin diye bisey soyledim mi ben sana ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıerblood bunu yazdı
hocam adam kötü bişey dememiş , istediğin fiyat gerçekten fazla.
İstersen 2000 den koy bizene de , satmak istiyorsan fiyatı düşürmelisin biraz.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıerblood bunu yazdı
hacı kaç gün-ay geçerse geçsin telefon ne yazıkki ikinci ele düştümü, 100 lira fazla verip sıfırını almak varken eşin-dostun değilse almaya pek yanaşmaz. Bu fiyattan umarım satabilirsin.
-
Kitkat gelmez o telefona demedi demeyin :) ayrıca alan hemen costum rom yuklesin o sense arayuzu beni uyuz ediyor ya
-
Suan bende anlamadim medimarkt fiyati neden oyle, ama arastirarak koydum vatana vs. Yada sahibinden hepsibuarada fiyatlariyla mukayese ederek koydum.
Normal fiyati 1.700 civarinda cunku sifiri.
http://www.gold.com.tr/htc-butterfly-siyah-cep-telefonu_u
Yani normal fiyati bu.
-
hayırlı satışlar bende de htc incredible s var satılık veya takaslık düşünen varsa görüşelim
-
millet herkesi saf sanıyor hep telefon satışı açan kişiler 0 fiyatında para çekiyor.satarsınız bekleyin..
-
Sqny marka kaset çalar + Nokia 3310 ile takas olur mu?
mkyb tarafından 20/Kas/13 00:33 tarihinde düzenlenmiştir -
hades_06 bunu yazdı
millet herkesi saf sanıyor hep telefon satışı açan kişiler 0 fiyatında para çekiyor.satarsınız bekleyin..
Sallamasi kolay ordan demi ? 1.800 liraya aldigim telefonu 100 liraya mi birakacam neyin kafasi bu anlamiyorum ki ?
Kaldi ki orneklerini verdim ben suan bu telefonun normal piyasasi 1.700 lira zaten.
Bos bos konusma bence.
Edit: 1000 liranin altin da fiyat yok ikinci elde de. Kimseyi sikmek gibi bi derdim yok, fiyati arastirdim o sekilde koydum, harbiden o elinize aldiginiz balta, neyse demicem bisey. Zaten durum hep ayni eline klavye alan yaziyo bos bos. Her alim-satim isinde ayni muhabbetler.
http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-htc-butterfly
modlardan ricam, satmaktan vazgectim aleti. Konu silinebilirse cok iyi olur.
NoToLeRaNcE tarafından 20/Kas/13 01:25 tarihinde düzenlenmiştir