Satılık 2 Adet Site
-
site 1- torrentdeposu.com
site banlı olduğu arama motoru ve reklam firması: yok
host dahil mi ?: 1-2 hafta idare edilebilir.
satışa neler dahil: komple içerik ve domain dahil.
kategori: dizi-film-oyun paylaşımı | w@rez | torrent
detaylı bilgi:
sayac bilgisi:
sitenin yaşı 10 ay'dır. ilk açtığım zamanlar hitleri 4k'yı görmüştü. ilerleyen zamanlarda hostcum ile yaşadığım problemlerden dolayı kapandı site. bende diğer işler yüzünden ilgilenemedim. yaklaşık bi haftadır tekrar aktif ettim siteyi. arada bir tek tük içerik giriyorum ve hitlenmeye başladı hemen. zamanında link çalışmaları yapılmıştı hala duruyor onlar. ufak bi kaç müdahale ile tekrar canlabilir. satma sebebim vaktimin olmayışı.
ayrıca 2k hit ile link kısaltma servislerinden günlük 1 dolardan fazla kazandırıyordu. site buna müsait.
istediğim fiyat 50
______________________-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------site 2 - kafesinema.comSite yaşı: 2 ay
pagerank: 0
Banlı olduğu yer: yok
çalışma yapıldı mı?: hayır
hit durumu: ortalama 50-150 tekil
hosting dahil mi: taşıma işlemine kadar 1-2 hafta idare edebilirim.
domain bitiş süresi: 10 aydan fazla
Domainin bulunduğu firma: godaddy
site satışına bay movie 2 teması + wp imletir + wp etiketçi + wp seo eklentileri dahildir.
ayrıca 1 adet superbot da site ile birlikte verilecektir. ayrıca baymovie ait 10a yakın film, dizi ve fragman botu mevcuttur.
fiyat 100
'ye düşmüştür. acil satılıktır. maliyet fiyatına düşmüştür yani.
ilgili arkadaşlar pm ile iletişime geçebilirler.konuyu silen eleman: böyle görüntü kirliliği oldu daha güzel oldu demi. tbt'ye saygımız olsun demek sahibinden linkiyle ne farkı vardı o linklerin ? neyse konumuza dönelim.siteleri maddi güçlüklerden dolayı satıyorum. acil para ihtiyacım var. siteler ile ilgilenildiğinde hit getirmemesi içten bile değil. en basitinden film sitesin 3-5 konu ekledim bugün hitler 150e yaklaştı ki hiç çalışma yapılmamış bi site kendisi.tbt dışı iletişim: kr3yzi[at]gmail.com@Konunu Silen Mod Yazıyor: Bak şimdi doğru kategoriye açmışsın. Ayrıca insanlar başka siteye gitmeden konuyu okuyabiliyor. -
hayırlı satışlar :)
-
wordros bunu yazdı
hayırlı satışlar :)
-
saolun gençler :F
-
torrentdeposu.com satılmıştır arkadaşlar.
film sitesi için satış devam ediyor.
-
gececi arkadaşlar için bi up.
-
olm param olsa film sitesini hiç kaçırmam amk. beklersen eğer önümüzdeki ay alırım. Birazcık kassak iyi gelir getirir o :F senin yerinde olsam eczaneyi bırakırım onunla ilgilenirim amk :D
-
film sitesi 'logas' nickli müride satıldı. ödeme 30unda alınacak.
hadi hayırlısı.
not: tbt gibisi yok :F
-
kaçırdım kafesinemayı alabilirdim hayırlı olsun :)
-
Power-Hacker bunu yazdı
kaçırdım kafesinemayı alabilirdim hayırlı olsun :)
saol hocu.
çok düşük bi ihtimalde olsa aksilik çıkarsa iletişime geçerim senle.
-
torrentdeposunu kim aldı, kaçırdık iyi mi
Toplam Hit: 1671 Toplam Mesaj: 13