Satılık 20 Adet Playstation 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Playstation 2 lerı kaldırıp full 3 yapcm işyerını o yuzden satıyorum hiçbir sorun yok makınelerde hepsı harddiskli ıclerınde oyun yuklu 10-15 cıvarı oyun var .

Fiyat : 150 tl cok makul

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZATİ.
    sakavan
    sakavan's avatar
    Erkek

hepsine 1500 tl vereyim sağlam çalışır vaziyette bende kar amaçlı alıyorum açık söyleyeyim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

20 tanesine 1500 tl çok güzel :) zaten satıyorum sureklı ps çok maksat tbt de faydalansın hocam

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    hocam yanılıyorsam düzelt lütfen ama ps 2 lerin sıfırı zaten 200 lira civarında değil mi şu an? yanlış hatıylıyor olabilirim sadece soruyorum kızma lütfen.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Milamber bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam yanılıyorsam düzelt lütfen ama ps 2 lerin sıfırı zaten 200 lira civarında değil mi şu an? yanlış hatıylıyor olabilirim sadece soruyorum kızma lütfen.

230 ila 270 lira arasında bişi hocam galiba bende öle bişi hatırlıyorum, bu arada hayırlı satışlar kolay gelsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Milamber bunu yazdı:

Bendekiler kalın kasa hocam bunların sıfırı yok artık üretilmiyor senın dedıgın ınce kasa olablr belkı ama 200 tl cok zor nadirdir kalın kasa ınce kasadan daha saglam ve optik sürücüsü ınceye gore daha pahalıdır ve bendekıler çipli harddiskte oyun dolu ıcı cd takma derdı yok . 150 tl ye 2. el satan hiçbiyerde görmedim hocam ve hepsıde sorunsuz saglamlar suan işletiyorum bunlarla hepsı calısır durumda temiz kablolar orijinal

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Milamber bunu yazdı:
    Hocam CD fiyatları düşünüldüğünde 150 lira iyi bir fiyat.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Hocam tek tek satıyormusun yoksa hepsini birden mi satıcaskın ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Hocam toplu satışta fiyatını kaç yaparsın?20 tanesi birden alınırsa???

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Fiyat her zman aynı elimde 20 den fazlada var onu ortalama yazdım sadece bir iki tane olmadgnı belırtmek ıcın toplu ındırım içinse malesef hocam fiyat aynı

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Fiyat tam anlamıyla piyasa fiyatı. Ne azı ne cogu. :) Hayırlı satıslar umarım toptan ugrasmadan yollarsın hepsını

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 2531 Toplam Mesaj: 16