folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık 2X 2GB, 4GB Samsung DD3 RAM 1066Mhz Laptop/Notebook/Dizüstü

Satılık 2X 2GB, 4GB Samsung DD3 RAM 1066Mhz Laptop/Notebook/Dizüstü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoNam3
    NoNam3's avatar
    Erkek

Laptop’u, yani ram’leri 5 aydır kullanıyorum. Ram'lerin normal fabrikadan çıkışı 2010’un 4.ayıdır. Ramler sorunsuzdur.

2 Tane(Toplam 4GB), Tek Modülü: Samsung 2GB 1066MHz SO-DIMM DDR3 CL7 Notebook / Laptop Ram: 40TL !

5 aylık Laptop'umun ram'ini yükselttiğim için kullandığım bu iki ram'i çıkarmak zorunda kaldım.

Tanesi 40 TL, 2'sini birden satın almak istiyorsanız 2'sini 70TL'ye bırakabilirim.

Başka pazarlık sözkonusu değildir; Sonuçta ihtiyaç fazlalığından satıyorum.

Bu ucuz fiyata, Laptop'unuzu / Notebook'unuzu;

1GB'tan 2 veya 4 GB'a yükseltebilirsiniz.

2GB'tan 4 veya 6 GB'a yükseltebilirsiniz.

4GB'tan 6 veya 8 GB'a yükseltebilirsiniz.

Katkıları;

-Windows hızlı açılır,

- Daha fazla programı aynı anda açabilirsiniz,

- Programları hızlı açarsınız,

- Oyunlar daha hızlı yüklenir ve özellikle paylaşımlı ekran kartlarının performansını arttırır.

- Visual Studio, Photoshop, corel draw, 3d studio max, firefox, gibi fazla ram ihtiyacı olan programlar daha etkin çalışır.

NOT: Hafta içi sipariş verirseniz, ertesi gün kargolayabilirim.

C.tesi günü sipariş verirseniz aynı gün, pazar siparişinde ise, p.tesi kargolanır*

NOT2: Bu fiyata denk geldiğini düşündüğünüz maddelerle takas edilebilir...

#i#m#z#a#m# #i#s#m#i#m#d#i#r#
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

up.  iyi satışlar..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

satışı baltalıcam ama sıfırı 39 tl olan ürünün ikinci elini 40 tl ye satmak ilginçtir :)

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-kvr1066d3s72g-2gb-tek-modul-1066mhz-ddr3-cl7-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44623

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

biri de ddr2 satsın yaw

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoNam3
    NoNam3's avatar
    Erkek

bladex38 bunu yazdı:
    -----------------------------

satışı baltalıcam ama sıfırı 39 tl olan ürünün ikinci elini 40 tl ye satmak ilginçtir :)

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-kvr1066d3s72g-2gb-tek-modul-1066mhz-ddr3-cl7-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44623

Sağolasın da, hocam ne yazıyor vatan'ın sitesinde?

%25 İndirim
    WorldCard 6 Taksit,

yani world card'a 6 taksit yaparsan, ancak o paraya alabiliyorsun :) Benim ram'ler sıfır ayarında 2 tanesi 70...

Ne demek oluyor, 1 tanesi 35TL... AYRICA MARKA: SAMSUNG

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

bladex38 bunu yazdı:

bunun adı baltalamak değil işin doğrusunu söylemektir :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoNam3
    NoNam3's avatar
    Erkek

Resmen baltalamak, ben SAMSUNG ram satıyorum diyorum arkadaş kingstone ram'in 1 tanesinin worldcard kampanyalı linkini koyuyor :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

NoNam3 bunu yazdı:

Resmen baltalamak, ben SAMSUNG ram satıyorum diyorum arkadaş kingstone ram'in 1 tanesinin worldcard kampanyalı linkini koyuyor :)

kingston daha iyi bi marka ram konusunda :) ayrıca worldcardı geç,sen kartla satış yapmıyosun nakit alıyosun direk,kredi kartıyla tek slip 45 lira olsa ikisi 90 lira eder ki hem sıfır hem kingston. 5aylık diyosun,fazla uzun bi zaman dilimi olmasada kısa da değil yani ve sattığın mal 2. el sonuçta. Tahribat satış sitesi değil,haa satış olur ama mürid müride uygun fiyat çeker....

D.N.: Adam diyoki bu fiyat sıfırıyla aynı,cevap olarak baltalama konuyu deniyo...E göz yumulsunda mürid müridi mi kazıklasın?

D.N.2: Dikkat ediyorum satış konularında millet resmen "nasılsa bu sitede güven var,bilmiyenlere ayıktırmadan kitliyim" mantığıyla hareket etmeye başladı...Geçenlerde bi soğutucu satışı vardı,5-10 liralık sağutucuyu adam 17liradan satıyodu...

Yapmayın gözünüzü seveyim ya...Ben yığınla kitabı dergiyi 50-60liradan verecek oldum maksat ihtiyacı olan faydalansın diye "yuh ya bedava ver,öyle iş mi olur" dediler, milletin bu şekil kitlemesine karşı gelince "konuyu baltalamayın" :) ne güzel...isyana gelmemek elde değil...

:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

kingstone ram ile samsung ram i karsilastirmak cadillac ile audi karsilastirmak gibi.

tamam samsung saglam markadir ona sozumuz yok ama kingstone ile karsilastiramazsin.

1 ocz

2 kingstone dir  ram piyasasinda.

not: fiyat beni alakadar etmez o konuda yorum yapmam sadece marka karsilastirmasini okuyunca kisisel gorusumu yazmak istedim

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoNam3
    NoNam3's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

NoNam3 bunu yazdı:

kingston daha iyi bi marka ram konusunda :) ayrıca worldcardı geç,sen kartla satış yapmıyosun nakit alıyosun direk,kredi kartıyla tek slip 45 lira olsa ikisi 90 lira eder ki hem sıfır hem kingston. 5aylık diyosun,fazla uzun bi zaman dilimi olmasada kısa da değil yani ve sattığın mal 2. el sonuçta. Tahribat satış sitesi değil,haa satış olur ama mürid müride uygun fiyat çeker....

D.N.: Adam diyoki bu fiyat sıfırıyla aynı,cevap olarak baltalama konuyu deniyo...E göz yumulsunda mürid müridi mi kazıklasın?

D.N.2: Dikkat ediyorum satış konularında millet resmen "nasılsa bu sitede güven var,bilmiyenlere ayıktırmadan kitliyim" mantığıyla hareket etmeye başladı...Geçenlerde bi soğutucu satışı vardı,5-10 liralık sağutucuyu adam 17liradan satıyodu...

Yapmayın gözünüzü seveyim ya...Ben yığınla kitabı dergiyi 50-60liradan verecek oldum maksat ihtiyacı olan faydalansın diye "yuh ya bedava ver,öyle iş mi olur" dediler, milletin bu şekil kitlemesine karşı gelince "konuyu baltalamayın" :) ne güzel...isyana gelmemek elde değil...

Kingston daha iyiyse, neden bütün board'larda samsung kullanıyorlar?

Ben ismi güzel geldiği için değil hocam, kanıtlarla konuşuyorum > http://www.nvidia.com/object/IO_11629.html

Ben sonuçta pahalıya satmıyorum 35TLye geliyor 1 tanesi, ve bu marka bu özelliklerde bulacağınız samsung ram'de 2.el satış sitelerinde, sadece 1 kişi daha var, aynı 35TLye satan... Başka yerde daha ucuzu yok.

Mürid müridi kazıklamıyor, en azından ben yapmıyorum. Çok inandırdıysanız kendinizi pahalı olduğu konusunda, ALACAK OLAN KİŞİ, FİYAT YADA TAKAS TEKLİFİ YAPSIN ! Hep beraber değerlendirelim... AYRICA, ilk mesaja not olarak düşmüşüm zaten aynı fiyata denk geldiğini düşündüğünüz ürünle takas edilir diye... Ona kimse birşey demiyor ama ???? :) 2dk'da para göz yaptınız beni-

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

2Gb DDR2 800Mhz veya 2Gb DDR3 800Mhz-1066Mhz-1333Mhz masaüstü için ram varmı elinde ?

Toplam Hit: 2451 Toplam Mesaj: 13