Satılık Airties Modemler
-
Arkadaşlar meraba aşağıda listede satmak istediğim modemlerim var ve sıfırdır isteyen istediği model için mesaj atabilir almak isteyenlere yardımcı olurum kolay gelsin hepinize..
2 Adet Air 5340 150 Mbps Kablosuz ADSL2+ Router ( Kutulu Sıfır Ürünler) 120 TL
1 Adet Air 2410 300 Mbps Kablosuz Ağ Erişim Cihazı (Kutulu Sıfır Ürün) 50 TL
1 Adet RT-206V4 54Mbps Kablosuz ADSL2+ 1 Portlu Modem, Router, Firewall (Kutulu Sıfır Ürün) 120 TL
1 Adet Air 6372 2 VoIP Portlu Kablosuz ADSL2+ / Fiber Internet Gateway (Kutusuz Ürün Ancak Hiç Kullanılmamış) 150 TL
1 Adet Air 5450 300 Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem (Kutulu Sıfır Ürün) 170 TL
1 Adet Air 4310 150 Mbps Kablosuz Erişim Noktası (Kutulu Sıfır Ürün) 100 TL
1 Adet Air 5440 300 Mbps Kablosuz ADSL2+ Router (Kutusuz Ürün Ancak Hiç Kullanılmamış) 150 TL
-
arkadaşlar pazarlık payı vardır onuda söliyim
-
hiç alacak kimse yokmu arkadaşlar
-
yokmu kimse yaa :))
-
Allaşkına biri alsın ya :D
-
üstad son açtığın 3 konuda modem satışıyla ilgili ne iş Airties e mi çalışıyorsun birde dışarıyla hemen hemen aynı fiyatı senden almamız için ne vaat ediyorsun ?
-
yooo orda çalışmıyorum bi şirkette çalışıorum oraya aldım ama kullanmadık kalmasındansa satmak istiyorum bazıları benim bazıları iş yerinin aynı fiyata diil dışarı ile ürünler sıfır yazdığım gibi kullanılmamış pazarlık yapıladabilir satılsında önemli diil burdaki arkadaşlar alcaksa tabiki yardımcı olurum
-
kimsenin modeme ihtiyacı yok heralde arkadaşlar bir bakın isterseniz arasında işinize yarar bi cihaz varsa pazarlık yapabiliriz
-
Hocam Router'ların en son fiyatı ne olur bide HDD ile takas düşünürmüsün
-
takas düşünmüyorum malesef siz bir fiyat verin oluru varsa anlaşırız hemen burdaki arkadaşlarımın canı sağolsun :)
-
arkadaşlar yokmu modem ihtiyacı olan gerçekten paraya sıkışığım diye satıorum ürünler sıfır ve garantili pazarlık yapılır