folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Androidler - Vision Ve İdeos X5

Satılık Androidler - Vision Ve İdeos X5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Selam müridler. ikinci mesaja yazıyorum.

öncelikle üste uygun bişeyler katarak ya da başa baş yaparak iphone 4s ile takas olur.

4s almak için satılık cihazlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

GÜNCELLEME: Vision satılmıştır.

müridler telefonun netinden giriyorum. o yüzden resim olayını denicem atar inş.

satılık 1 Huawei Vision - 24.10.2013 Hepsiburada.com faturalıdır. KVKlıdır.

full kutu içeriği ile satıyorum

-Huawei vision U8850-1 ceptelefonu

-orjinal usb kablolu sarj aleti

-toplamda 30 35 saat kullanılmış orj kulaklık.

- ne ske yaradığını bilmediğim 1 yıllık kvk bilmem ne hizmeti (yedekleme + bulut sistemi sanırım. kutudan şifre çıktı ama şifreyi girip aktive etmedim üyeliği. bi boka yarar mı bilmem :D)

-- kısaca cihaz özellikleri

>> Kamera: 5MP- 720p video çekiyor. kameradan çok memnunum.

>> ses: sesi düşük çıkıyo. hoparlör ve kulaklıktan. çok düşük değil ama bangır bangır dinlenemez. isound++ isimli program yüklü. onunla hallettim bu sorunu da.

>> cihaz hafızası 1 GB

>> 512 MB ram

>> Andreno 305 ekran kartı (donanım hızlandırıcısı deniyo sanırım telefonda)

>> 1 gHz işlemci

>> kutudan çıkan 4 GB hafıza kartı var onu da yollayacam.

>> telefonu alınca 1 hafta sonra sikko kvk uygulamalarından sıkıldım baya ram yiyolardı (toplamda 7 8 pro nerden baksan 100mbden fazla yiyo) cihazı rootlamaya çalıştım rootlanmadı. Orjinal huaweinin sitesinden rootlu rom indirdim kurdum.Costum rom değildir. şu an hiç bi problemim yok cihazla.

>> ön camı  hemen film kaplattım çizik yoktur.arka tarafta da çizik yoktur. ( arka tarafta çok minik bi boya atması var. cepte bozuk paralarla kullandıydım ondan oldu sanırım. söylemesem göremezsiniz bile küçük baya.)

>> kısaca kozmetikten 10 üzerinden 9.999 alır.

>> batarya iphonelar gibi birleşik kapağın altındadır. çıkmayan bataryalardan.

>>3g ve wifi sürekli açık olunca yaklaşık bir gün gitmektedir.

>> sadece 3g açık olunca yaklaşık 1.5 gün gidiyor.

>>ben sürekli 3g + günde 5 6 saat de wifi hotspot olarak kullanıyorum. whatsapp face 2 browser launcher 4 5 pro sürekli aktif, mesajlaşma falan o şekilde kullanıyorum bana 1 günden fazla geçirtiyor.

>> ders aralarında falan da hiç boş bırakmam oyun oynarım.

>> 4 5 saatten fazla hotspot açık olunca biraz ısınma oluyor.

>> 3 boyutlu ve düz olmak üzere iki farklı menüsü vardır.

fiyat olarak indirimdeyken almıştım hepsiburadadan, bir de üstüne hediye çeki kullandım baya uyguna geldi.

ha bu arada alacak arkadaş derse ki ben sikik kvk uygulamalı rom istiyom yedeği var istediğinizle gönderebilrim ama böyle ramde hiç sıkıntı olmuyor onu belirteyim.

fiyat olarak bişey belirlemedim. öldürmeyecek her türlü teklif olabilir. varsa elinizde temiz 4s üstü altını hallederiz.

android 2.3.7. yüklüdür.

http://hizliresim.com/KPa4qd

http://hizliresim.com/KD5V9m

http://hizliresim.com/xYE2WE

http://hizliresim.com/KgYzVN

satılık 2 - huawei ideos x5 - efsane f/p telefonu. 02.09.2011 fatura tarihli KVKlı android.

>> x5i bilen bilir.  512 mb ram  800 mHz işlemci  2 GB hafıza.

>> müridlerimizden tosun'dan aldım.

>> yaklaşık 1 hafta kullandıktan sonra visiondaki indirimi görünce ondan almıştım.

>> o yüzden hiç kullanmadım diyebilriim.

>> açma kapama tuşu bazen geç algılıyor tepedeki tuş.

>> hafıza kartının arkasına kağıt koymayınca bazen okumuyor.

>> başka hiç bir sıkıntısı sorunu vs yoktur.

>> arka kapakta çok küçük kılcal çizikler var belli olmuyo.

>> telefonun üstte boş kalan kısmında çok minik bir ezik gibi bişey var, lakin ne göze çarpar ne de kullanımı etkilemez.

>> full kutu içeriği vardır. fatura kulaklık sarj aleti. hepsi de cihazla gelen ürünlerdir. orjinaldirler.

>> sarjı 1 gün civarı gidiyor. 3g sürekli açık olursa sabah 6 da çıkıyodum ben evden, akşam 6 da geliyodum. gece yatana kadar falan yetiyodu. evdeyken de wifiden yardırıyodum.

>> bunu tosun'dan 225e almıştım. cihaz ondan aldığım gbii durmaktadır. rootlu gelmişti. gerçi hiç pro vs yüklemedim visionu aldığım için.

>> şu an sahibindende 180 veren var. burdan takas falan çıkarsa çok iyi olacak. onun harici bi müride 180 170e bırakırım.

>> android 2.3.5 yüklüdür.

--------- normal kullanıcılar için telefonların ikisi de yeter de artar bile, ben sadece androidi kurcalamak için program vs geliştirme amaçlı kullandım.

-------- iphone hiç kullanmadım eksik kalmiyim onu da kullanayım istediğim için satıyorum. yoksa çok memnunum.

------- iphoneu bi fethedelim sonra bi de windows phone denicem bakalım.

isteyenler için cihazın gtünü başını yarın foto çekip atabilirim.

EDİTTT: cihaz Türkçe'dir. ben ingilizce kullandığımdan öyle. k.bakmayın yarın türkçesinin resmini atarım:P

joe_black tarafından 29/Mar/14 16:17 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    joe_black bunu yazdı

erqfw

Hayırlı satışlar hocam. Umarım dilediğin takası ya da fiyatı bulursun.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    joe_black bunu yazdı

erqfw

bu ne la :S

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

anca yazabildim hacılar ne acelecisiniz :D buyrun alın editledim :)

edit: isteyen istediği gibi baltalayabilir hacılar. atış serbest :)

joe_black tarafından 19/Şub/14 21:44 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

fiyat ne istiyosun hocam

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bence istediğin fiyatları yaz, çünkü o ikisine 4s takas edecek adam bulamazsın.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    joe_black bunu yazdı

anca yazabildim hacılar ne acelecisiniz :D buyrun alın editledim :)

edit: isteyen istediği gibi baltalayabilir hacılar. atış serbest :)

la aceleci diyon konuyu 21:00da açmışsın ben bu ne derken tam 21:30du :D o yarım saatte çocuk yaparım la ben :D

edit : x5 kullandım, harika telefondur. yalnız 2.3le kullanılmaz. aurora rom yükleyecen. ondan sonra piyasada şu an sıfırı 500 liraya satılan android telefonlar gibi olur hatta daha fazlası belki. aurora android 4.0.1 falan zaten. kamerası falan da harikadır. konuşurken ses sorunu olurdu o da aurora ile giderilmişti en son. veya programla halledilir.

sözün özü x5 çok iyi bi tel. piyasadan gidip 400-500 liraya sıfır alacağınıza çok daha fazlasını x5 ile alabilirsiniz ki şu an 180 diyor adam.

hayırlı satışlar. x5i alan çok memnun olacak onu bilirim.

Prometheus tarafından 19/Şub/14 22:19 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

cezamısınız bana muridler 20gün telefonum yoktu tırım tırım arandım bir başlık yok dün gittim aldım bir torba para verdim dünden beri 3 telefon ilanı bu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

x5 bnde kullandım vahşet bir telefon gerçekten hiç aratmıyor yeni özellikleri 

hayırlı satışlar

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Bence istediğin fiyatları yaz, çünkü o ikisine 4s takas edecek adam bulamazsın.

hocam aklımdan ikisini bir verip üste de 200 lira falan attırıp 4s almak geçiyo.

x5i 180 hadi para yok dediniz 170e bırakıcam.

visiona valla satmaya kıyamıyom, ihtiyaç olmasa onu satmadan 4s alabilecek olsam satmıcam inan o kadar memnunum.

visiona da x5in ikinci versiyonu olarak bakılabilir. on numara cihaz.

visiona da 250 diyelim

250+180= 430 tl

bu arada  iphoneden anlayan müritler cevaplayabilir mi,

550 ykye geveyli 4s satan var. sıksam 500e düşecek. telefon temiz. ama gevey dalgası kafamı karıştırdı. alsam mı acaba ??

sorun çıkartırmı?

Toplam Hit: 2555 Toplam Mesaj: 25