Satılık Apple Macbook
-
abim hobi olarak djlik yapıyodu bi hevesle macbook aldı ama msn facebook dışında pek bişey yapmadı ondan önce kullanan elemanda sadece müzik programı felan kullanmış. abimde satmaya karar verdi ilanda yazdığı gibi iphone 4 alıcak. belki düşünenler olabilir diye burayada konu açıyım dedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-apple-macbook-satilik-65169914/detay/ bu ürün linki
sorunuz olursa özel mesaj veya burdan yazabilirsiniz.
-
fiyatı fazla bence.
-
konuştum biraz önce pazarlık payı var dedi
zaten ilanda da yazdığı gibi iphone 4le takasda olur diyo, iphone 4 istiyomuş :D
-
özellikler çok düşük hocam. fiyat çok fazla bu özelliklere göre. mac alsan alsan grafik tasarım için alırsın. o da bu makineyle zor. eski baya. temiz olabilir ona birşey diyemem. fiyatı biraz düşürüp mac heveslisi birine anca satabilir.
-
Prolar o fiyata gidiyo. Bence pahalı.
-
3.el mi yani?
-
Yorum yazan herkes macbook kullanmış veya satın almış galiba ? bilip bilmeden yorum yapılmış.
normal bilgisayar ile bir tutmayın şu macbook'u.Cod4 oynuyorduk onunla ve grafik tasarım programlarıda hiç kasmaz ıllustrator, photoshop ve dreamweaver açıkken hiç kasmadan tasraım yapıyorduk. Temiz ise makine fiyatı gayet güzel, zaten 900 ila 1200 lira arasında değişiyor kullanıma göre.
-
Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------Yorum yazan herkes macbook kullanmış veya satın almış galiba ? bilip bilmeden yorum yapılmış.
normal bilgisayar ile bir tutmayın şu macbook'u.Cod4 oynuyorduk onunla ve grafik tasarım programlarıda hiç kasmaz ıllustrator, photoshop ve dreamweaver açıkken hiç kasmadan tasraım yapıyorduk. Temiz ise makine fiyatı gayet güzel, zaten 900 ila 1200 lira arasında değişiyor kullanıma göre.
-----------------------------
arkadaş pro ile macbooku karıştırıyor herhlade
-
Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------Yorum yazan herkes macbook kullanmış veya satın almış galiba ? bilip bilmeden yorum yapılmış.
-----------------------------arkadaşın dediği gibi mesela ben müzik programları ve canlı performans için kendi laptopumu vericektim ki i7 6gb ramli bi laptoptan bahsediyorum kasılmalar oluyodu(şarkı geçişleri ve uzun süreli kullanımdan sonra gibi saçma kasılmalar), bi djin performansı sırasında takılıp fail yaşadığını düşünün ama mac öyle bişey yapmadı hiç performans açısından. pek kullanma fırsatım olmadı maci fiyat konusunu bilmiyorum
@promethus, hacı mac sadece grafikerler için yazmıyo çeşitli kullanım alanları var gayette alıcak adam illa ps vs kullanıcak diye birşey yok
@zone, evet dediğim gibi abimde bi elemandan aldı çocukta rap müzikle uğraşıyomuş beat makerlık vs bırakınca satmak istemiş abimde almış
@nevropat, ben mi yanlış gördüm fiyatları 1,5dan aşağı pro bulamadım he bitane buldum 900lira 512ramdi yanlış hatırlamıyosam
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------evet macbook pro'm olmadığı için karıştırdım kusura bakma. 2 si arasında ki farkıda bilmiyorum zaten doğru diyorsun :)

-
Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------evet macbook pro'm olmadığı için karıştırdım kusura bakma. 2 si arasında ki farkıda bilmiyorum zaten doğru diyorsun :)
edit: tamam birtek sende macbook pro var, bilip bilmeden konuşuyoruz.
biz de bu var :|