Satılık Apple Ürünleri
-
haci amacim balta degil ama bu fiyatlarla gittigidiyor gibi sitelere koysan tum piyasayii bozarsin yagmalanir fiyatlar asiri i guzel ama ciddi ve inandirici gelmedi.
-
macbook retina için fiyat güzel, gerçi hemen hemen diğerleri ile aynı ancak tr klavye 2 yıl garanti sunanı yok bilkom çıkışlı olması bir avantaj
sanalpazar.com üzerinden 5.300e alabilirim macbooku
-
scarletbeard bunu yazdıhaci amacim balta degil ama bu fiyatlarla gittigidiyor gibi sitelere koysan tum piyasayii bozarsin yagmalanir fiyatlar asiri i guzel ama ciddi ve inandirici gelmedi.
Way arkadas hicmi okumuyosun ezbere yaziosun ilk mesajda dedimki kendi alisveris sitemizi acmak uzereyiz ama hani arkadaslik kardeslik ilk siz bilin siteden once varsa istediginiz soyleyin alisverise baslayalim dedim.
sen inanmadin guvenmediysen bana gore degil der birakirsin bukadar zor deil :)
-
donanimhaber e konu aç peynir ekmek gibi satarsın
-
Güven reyizden bir adet macbook retina aldım, güvenilir bir abimiz
ayrıca makine akıo abiii
-
ipod touch 4. nesil 8 ve 16gb fiyatı nedir hocam.
iphone 4s fiyatlarını da alalım hatta.
-
Selam iphone 4s 16 GB 1500 TL 64 GB 1990 TL. Macbook Pro Retina 5500 TL, mac ait 2700 TL, Imac 2800 TL ayrıntılar için pm lütfen
-
şu an fakirim kısmetse 1-2 ay sonra toplu para alacam, fiyatlar o zaman da böyle uygun olur mu?
-
New iPad 64 GB var elimde Wi-fi li.
cihaz 1 aylık ve sadece kılıfla kullanıldı üzerinde Screen Guard ı ben kendim taktım. cizik dahi yok.
kutusu ve bütün aparatları üzerinde.
Cihaz almanya dan alındı. Satürn den garantisi mevcut.
bunu verip iPad 4 ile takas yapabilirmiyim ? 64 gb wi-fi ( olursa 4g desteğide isterim ) arada ki fiyat farkını pm ile atarsan sevinirim.
-
Elinde ipad 2 var mı fiyatları nedir hocam ?