Satılık Asus İ5 Dokunmatik Ekranlı Notebook
-
Asus
müridler cihaz yurt dışından gelmedir 3 aylık makinedir 9 ay daha garantisi vardır kılcal çizik bile yoktur dokunmatik ekranlı ultrabook tarzı cihazdır.
tbt fiyatı 1200 tl dir nette ortalama fiyatı 2000 tl civarıdır.garantisi olduğunu göz önünde bulundurun.
alana hayırlı olsun.
Dokunmatik Ekran (Touchscreen) Var Intel Form Factor UBTouch Renk Renk seçenegi yoktur Aile S550CM İşlemci Cinsi Intel Core i5-3317U 3 MB L3 1.7 GHz Ön Bellek 3 MB Bellek 6 GB DDR3 (1 x 2 GB, 1 x 4 GB) Maksimum Bellek (MB) 8GB DDR3 Bellek Slot Sayısı 2 Sabit Disk 750 GB SATA (5400 rpm) + 24 GB SSD Ekran Kartı NVIDIA GeForce GT 635M 2GB DDR3 Ekran Boyutu 15.6" Ekran Tipi HD Touch Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Optik Sürücü 8 x Super multi Dual Yazıcı Ses Kartı var İşletim Sistemi Windows 8 64 Faks Modem yok Network Kartı 10/100/1000 Base T Kamera var I/O Port 2 x USB 2.0 bağlantı noktası (ler), 1 x USB 3.0 port (s), 1 x COMBO ses jakı, 1 x VGA portu / Mini D-sub harici monitör için 15-pin LAN insert, 1 x RJ45 LAN Jack, 1 x HDMI Bluetooth Var Wireless 802.11b/g/n Ağırlık (kg) 2.6 Kg Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 yıl garanti Pil Tipi - Ömrü 4 Hücreli Web Adresi www.asus.com.tr Klavye Q Türkçe Mouse TOUCH PAD -
sana hayırlı satışlar usta :)) bende bi fiyat alacağım 3-4 ay oldu galiba ASUS ME172V 1GB 8GB 7" almıştık kaça okutubilirim onu sorunsuz takır takır çalışıyor
-
Fiyat iyi özellıklerıne gore , hayırlı satıslar hocam...
// -
JiggSaw bunu yazdı
Fiyat iyi özellıklerıne gore , hayırlı satıslar hocam...
/ -
meraktan soruyorum hocam şarzı kaç saat gidiyo?
-
Hocam hiç bilgim yok cihazı yurt dışından getirmişler hiç kullanmamışlar :) tşk herkese
-
aynı cihazın dokunmatiksizini bu fiyata bulmanız zor ( free dos dışında ) güzel fiyat hayırlı satışlar
-
elimdeki laptopu satsam. şartları zorlayıp parayı bulsam uzun iş mk :/
güzel cihaz kaçacak yav.
-
Hocam para olsa kaçmaz, lakin taksit olsaydı olabilirdi :)
-
Cihazın model numarası nedir tam olarak? Bakıp inceleyelim, uyarsa alırım.
-
bunun daha eski modelini (s400ca) gecen ay 1300 e sattım, cihaz gercekten iyiyse cok iyi fiyat alıp satsanız 1300 e rahat alıcı bulursunuz