Satılık Avea Hat
-
Cuma Günü saat 15:00 te buluşucaz , önce www.sanalpazar.com ' dan satışa ONAY verecek.
Bir Avea Bayisine Girip Arkadasa Devri yapıcam ... -
iş adamlarının 0532 li hat tutkusuna anlam veremiyorum hayır ne farkı yani 555 li olunca aramıyorlarmı iş mi vermiyorlar
-
JiggSaw bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hayırlı satışlar
hiç bir özelliği yok bence
Senın o hıcbır ozellıgı yok dıyen hat ıcın gecen hafta , internmette satısta oldugunu goen bırı aradı (999 TL ye sattıgıım)
0532 777 77 77 numarasıyla takas edermısın dıye sordu etmem dedım :)
Sence bu numaralrın hıcbır ozellıgı yoksa , Sana yorum da yok ...
Sakın deme baka sımdı kalkıp 777 77 77 Özel bır numara dıye , adam bana onu vermeyı ve benım 666 8 999 numaramı almayı teklıf ettı kafa kafaya ...niye satmadın?
-
noname bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hayırlı satışlar
hiç bir özelliği yok bence
Senın o hıcbır ozellıgı yok dıyen hat ıcın gecen hafta , internmette satısta oldugunu goen bırı aradı (999 TL ye sattıgıım)
0532 777 77 77 numarasıyla takas edermısın dıye sordu etmem dedım :)
Sence bu numaralrın hıcbır ozellıgı yoksa , Sana yorum da yok ...
Sakın deme baka sımdı kalkıp 777 77 77 Özel bır numara dıye , adam bana onu vermeyı ve benım 666 8 999 numaramı almayı teklıf ettı kafa kafaya ...niye satmadın?
Sorma ya ozaman yaptıgımız tam bır mallık :D alaymışız 777 77 77 numarasını super olurmus :)
Ama 1 sene önce 20 TL ye alıp , 1 sene sonra 285 TL kar ile satmakta iyi yaa :D -
Bu millet harbi gerizekali.
Arkadas bi numara icin neden ben bu kadar para vereyim ki :D
Hayir herkesin bilecegi bi numara bide. Ticari olarak kullansan diyecem 444 lu numara zaten var.
Ilginc valla.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Bu millet harbi gerizekali.
Arkadas bi numara icin neden ben bu kadar para vereyim ki :D
Hayir herkesin bilecegi bi numara bide. Ticari olarak kullansan diyecem 444 lu numara zaten var.
Ilginc valla.
:-)
-
ya herkesin numarası rehberde kayıtlı bu özel numara çılgınlığını çözemiyorum. hani 0532 666 66 66 gibi numaralar neyse de bu numaranın neyine 300 lira veriyorlar anlamıyorum
-
SeRDaR bunu yazdı
iş adamlarının 0532 li hat tutkusuna anlam veremiyorum hayır ne farkı yani 555 li olunca aramıyorlarmı iş mi vermiyorlar
0532 Turkcell'in ilk çıktığında verdiği numara serisi.Yani ben bu hattı uzun yıllardır kullanıyorum, sürekli hat değiştiren birisi değilim mesajı vermek amaç. -
0 55555 * 6666 sadece * yerinde farklı bi rakam var ama estetik duruyor :) Satmak istesem 2.000'den aşağı satmam ben de.
-
0531 abc xyz kl mn :D
Şirketi olan alsın, bireysel kullanıcıya en özel hat benimki gibi olmalı :D 1000 dk 1000 sms 4Gb int 27 TL