Satılık Bilgisayar Parçaları
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
250 gb 20 lira?
-----------------------------şakacı (= hocam mantıklı birşeyler söyleyin Allah aşkına.. sende var ise 250 gb ben 30 ytl veriyorum peşin..
-
Realist bunu yazdı:
dvd rw ide'mi hacı 15 lira veririm ?
-----------------------------İde çok temiz sıfırdan ayırt edemezsin.. hocam 15 az.. msn gel pazarlık yapalım ..
-
Oyun setinin markası snopy
-
hokkabaz bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
250 gb 20 lira?
-----------------------------şakacı (= hocam mantıklı birşeyler söyleyin Allah aşkına.. sende var ise 250 gb ben 30 ytl veriyorum peşin..
-----------------------------açık arttırma demişsin 100 liradan açacak degilim (:
-
Cia bunu yazdı:
hokkabaz bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
250 gb 20 lira?
-----------------------------açık arttırma demişsin 100 liradan açacak degilim (:
-----------------------------hocam açık arttırmadan kastım sayfalarca post değil.. sen hdd istiyorsan (örneğin) 60 lira veririm diyeceksin.. Bende tamam al derim ya da 70 ver derim.. msn ekle istersen ..
msn@jadebilisim.com
-
yılardır kullandığım cd-rw ımı 25 tl ye satmıştım dvd-rw için bari ona göre fiyat verin :)
-
Tnrsk bunu yazdı:
yılardır kullandığım cd-rw ımı 25 tl ye satmıştım dvd-rw için bari ona göre fiyat verin :)
-----------------------------Adam haklı (=
-
250 gb sata samsung hdd
bunun için ne kadar istiyon?
-
sirpence bunu yazdı:
250 gb sata samsung hdd
-----------------------------70 lira uygun mu ?
-
hokkabaz bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
250 gb sata samsung hdd
-----------------------------70 lira uygun mu ?