Satılık Bisiklet Kastamonu..
-
Alacak kişi 5-10 liraya kargoyu kapatabilir aslında. Şehir dışı çalışan otobüs firmalarıyla görüşün derim.
-
bisikletciye en üst satabileceğin fiyat zaten 50 ama bunun üstüne kar koyup satarlar yine 100 lira civarına kastamonulu biri varsa fiyat gayet uygun ama kargoya değeceğini sanmıyorum.
-
sorun zaten kargo. kastamonu sapa bi yer, yalnızca ankara ve istanbul tarafına otobüs var diğer her yere aktarma gerekiyor. Lastiklerin de havası yok ama dış tekerlerin dişleri saglam yeni yani..
-
artık ptt kargoda eskisi gibi değil en az 40 tl tutar kargo hatta daha fazla annem gecen ayakkabı kutusundan biraz buyuk bisi yoladı 23.75 TL almışlar
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------artık ptt kargoda eskisi gibi değil en az 40 tl tutar kargo hatta daha fazla annem gecen ayakkabı kutusundan biraz buyuk bisi yoladı 23.75 TL almışlar
-----------------------------
-
ön teker patlakmı fıs mı bisiklet çalıntı mı seein mi :):)
-
Arkadaşlar kafanızdan atın bu düşünceyi, kesinlikle çalıntı filan degil allah nasip etmesin öyle parayı...
-
şaka hacım yav düşük fiyatta akla gelen ilk şey o dur.Fiyatı yükselt :) bir de ön teker fıs mı patlak mı bu düşünceyi de atmalıyım aklımdan :)
-
bisikletçiler, taka halde çok eski bisikletleri 100 tl ye satıyorlar.
bence fiyatı çok düşük.
fiyatı 100 yap hocam. -
fiyatı 100 degilde 75 düşünüyorum fakat kargo masrafı 40 civarı oldugu için fazla isteyemedim TBT den :)