Satılık Blackberry Curve 8520
-
Elimde bu telefondan var. Telefon 3 aylık. siyah renkte. özelliklerini bilirsiniz zaten. hepsiburada.com da fırsat ürünü kdv dahil 460 tl, normal fiyatı 530. Turkcell ürünü değildir. Turkcell de satıyor 428 tl ye ancak kilitli geliyor. IMMAP kodu gerekiyor. vs neyse işte pek anlamam.
Fiyatı 400 tl
Telefon kullanılmadı zaten. 3 aylık derken alınalı 3 ay oldu. ancak 1-2 kere mecburiyetten kart takıldı. pazarlık yapılabilir. garantisi KVK dır. 2 yıldır ve 1 yıl uluslararası garanti var. ayrıca 1 yıllıkta kaskosu var.
Not: fiyat pahalı falan demeyin. Sonuçta telefon bu fiyat bu. sıfır telefon yani.
-
Hocam amacım baltalamak değil sonuçta mal senin istediğin fiyata satarsın ama :
Turkcellden aldmıştım bende 400 e 2 3 ay önce
mep kodunu türkceli arayınca hemen veriyolar istediğin simi takabiliyosun aynı gün içinde olay bitiyo..
satman açısından diyorum sen o fiyatı bi 300 e felan indirirsen daha iyi olur..
-
http://www.alalimbakalim.com/store/ProductDetails.aspx?productid=174941
hoca kusura bakmada zaten 420-430 küsür lira hiç el değmemiş, cartlı curtlu hediyeli fiyatı. iyi satışlar.
-
Bugün yolda gelirken 360 tlye gördüm 0ını. Yarın ss koyarım
edit: 0 olduğudnan emin değilim yalnış görme ihtimalim var :)
-
Hocam ciddi anlamda ucuza vericeksen yarın alırım telefonu ölücü gibisinden değil ama fotolarınıda görmek isterim.
-
açık açık baltalamaya geldim kusura bakma, sıfırı o para ! burda kek yok hocam :)
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------açık açık baltalamaya geldim kusura bakma, sıfırı o para ! burda kek yok hocam :)
-----------------------------Ayakta alkışlıyorum.
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------açık açık baltalamaya geldim kusura bakma, sıfırı o para ! burda kek yok hocam :)
-----------------------------Ayakta alkışlıyorum.
-----------------------------+1 :D çok güldüm lan
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------ibretlik itiraf helal olsun :D
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------100 lira bile etmez o 3 aylık telefon dediğin pert telefon kusura bakma üstüne para versen almam :D
Şaka bi yana hoca 300 iyidir ne dersin ?
-
Fiyat kırmaya çalışıyolar, 375 son telefon çok temizse.