Satılık C# Ve Delphi Ve SQL Kitabı
-
arkadaşlar şu sıralar öss ye hazırlandığım için satıyorum, fiyatları baya uygun vereceğim ayrıca kitaplar sıfıra yakındır. hiç hırpalanmamıştır. resimleride veriyorum. c# kitabı microsoft press in. delphi kitabıda şurdaki kitap http://www.delphikitabi.com/Kitap/
resimler :
http://www.whosayin.com/kitap.rar
fiyat c# 15 delphi 20 diye düşünüyorum, kitaplar sıfır gibi, ihtiyacı olan arkadaşlar düşünsün, teklif versin
-
gecenlerde aldım biraz daha once satsaydın kacırmazdım :(
-
Ax2n bunu yazdı:
-----------------------------
gecenlerde aldım biraz daha once satsaydın kacırmazdım :(
-----------------------------sağlık olsun, istersen gene al her kitap bir değildr ;) neyse...
-
c# kitabının fiyatı By1GKaL adlı müridinözel mesajı üzerine 10 liraya düşmüştür. ;) alın lan biriniz artık :D aha buda tanıtımı
Bu kitap neleri kapsamaktadır?
Common Type System
Sınıflar, yapıcılar, nesne temizleme ve kaynak yönetimi
Sanal ve durağan yöntemler
Özellikler ve diziler (tek, çok boyutlu ve karışık)
Öznitelikleri tanımlamak ve sorgulamak
Arabirimleri bildirmek ve uygulamak
Yönetilemeyen kod ile birlikte çalışmak
C#’ı Kavramak, Microsoft® .NET’in yeni nesne yönelimli dili olan C# ile ilgili kapsamlı bilgiler veren bir programcı kaynak kitabıdır. C# dilinin nasıl çalıştığını ve altında yatan mantığı tam olarak gösterebilmek için, bu kitap dilin derinliklerine, tasarım parametrelerine ve yapısına iner; bunu yaparken, Microsoft .NET için uygulamalar yazma becerisi kazandırmak üzere C# dilinin tüm işlevselliğini ortaya çıkarır.
C#’ı Kavramak ile .NET’e giriş bilgileri sağlanıp, uygulama oluşturma ve sınama örneklenmiş; C# sınıfları tanımlanıp onlarla çalışma bilgileri verilmiş; program akışını denetleme (özel durumlarla), hataları işleme ve olay işleyicileriyle temsilciler yazma gibi görevlerin farklı yönleri gösterilmiş ve son olarak çok parçacıklı programlama, yansıma, yönetilmeyen kod ile çalışma ve sürümlendirme gibi ileri düzey konular ele alınmıştır. Ayrıca kitapla birlikte verilen CD-ROM üzerinde özgün İngilizce kitabın eKitap biçimiyle birlikte C# dilinde örnek kodlar da bulunur
C#’ı Kavramak, C ailesi dillerinden C, C++ ya da Java’da deneyimi olan okurları öncelikle hedef alır ve genel olarak C# ile Microsoft .NET için uygulamalar yazmak isteyen kişiler içindirYazar : Tom Archer Yayınevi : Arkadaş Yayınevi ISBN : 975509286-2 Sayfa Sayısı : 404 Düzenleyen : Ahmet Nejat EKEBAŞ Çeviri : Osman ÖZ Kapak Cinsi : Karton Kapak Kağıt Cinsi : 1. Hamur Kağıt Orjinal İsmi : Inside C# Dizi adı : Bilgisayar Kitapları Dizisi Boyutlar (mm) : 185 x 235 x 15 -
hacı si şarp kitabını alam da ben bursadayım nası şeyettircez?
-
cold-m4 bunu yazdı:
hacı si şarp kitabını alam da ben bursadayım nası şeyettircez?
Alıcı olmada ben ucuza kapatayım:p C# ı ben de alabilirim eğer cold hocam almazsa,o önce yazdığı için öncelik onundur... -
olmaz ben alacam :=)
ama bi sebebi var msn e girebilirsem sölerim :)
edit: naka sana pm attım bi bakıver :|
-
ben de alabilirim yani alıcı çıkmazsa :F
-
edittttt: aklıma şeytani bi fikir geldi ;) açık artırma yapıyoz 10 ytlden başlıyor, kim en çok verirse onun ;)
cold m4 10 lira veriyor, yokmu artıran?? ;)
-
döküman ruls :P:P:P
-
Sisarp bunu yazdı:
döküman ruls :P:P:P
-----------------------------elbette senin dökümanlarının yerini tutmaz ama yardımcı kaynak olarak kullanılabilir tabiki ;)