Satılık Canon Eos 450D Yanında Tripod Ve Aksesuarlarıyla Birlikte
-
Canon eos 450 D
Yanında ekipmanlarıyla birlikte
1. 4 adet close up +1 +2 +3 +10
2. 1 adet UV Filtre
3. 1 adet Polarize Filtre
4. 1 adet kablolu kumanda
5. 1 adet Parasoley
6. 1 adet beyaz ayarı filtresi
7. 1 adet Lovepro Çanta
8. 1 adet Bilora Tripot
Not: ürün 2. eldir ve hiçbir sorunu yoktur ve sağında solunda hasarıda yoktur fotoğraf ve video'dan görebilirsiniz makinaya çok temiz bir şekilde bakılmıştır.
Elimden gelenleri yaparak video ve fotoğraflarını çektim bunlar yeterli olucaktır umarım =)daha önce satışa sunmuştum alan olmamıştı şimdi tekrardan koyuyorum belki biri çıkar
buda videosu ---> http://www.youtube.com/watch?v=djE7bsTryQ0&feature=channel_video_title
Tripod hakkında detaylı bilgi için tıklayın ---> http://www.bilora.de/eng/08_produkte/1_stative/frame_stative.html
bu arada sitedeki üstte görünen tripod alttakiyle karışmasın o ayrı
-----------------------------ücret olarak tüm herşeyiyle birlikte 1250 TL-----------------------------
-
Hayırlı satışlar. Hocam ah birde şu 450 video çekebilse neler olucakta.
-
casey bunu yazdı:
-----------------------------
Hayırlı satışlar. Hocam ah birde şu 450 video çekebilse neler olucakta.
-----------------------------eyvallah saol hocam bakalım hayırlısı olucakmı :)
-
Kaç perdede ?
-
aref bunu yazdı:
-----------------------------
Kaç perdede ?
-----------------------------şuan 6900 civarı bundan önce sıfırlamıştım kafadan 5000'e felan yakın vardı hemen hemen
makinayı 2009 ortalarında aldım üründe bir sorun yok hocam çizik dahi yok
sıfırlama işlemide çok çektiğimden değil herkezin aklına o gelebilir ne bilim sıfırladım o sıralar aslında sıfırlamamak gerektiğini sonradan öğrendim satılacak durumlarda işe yarıyormuş
-
Özel bir programı var.Ne kadar sıfırlarsan sıfırla ortaya çıkarır perde sayısını.
Aslında fotoğrafçılığa yeni başlayacak olanlar için çok makbul bir makinedir.
Şunu söylemek isterim ; bilmiyorum gg tarzı sitelere ilan çıkardın mı ama benden sana tavsiye.
fotokritik , netfotograf , canonturk(özellikle) bu sitelere fiyatı biraz daha düşürerek ilan aç ya da aynı fiyata pazarlık payı bırak..
Ben pahalıya satıyorsun demiyorum yanlış anlama ama şöyle bir durum var bu aralar gördüğüm kadarı ile piyasayı sallayan çok yalancı dolancı var.Aynı makineyi
800-900'e satanlar var.Makine almayı düşünenler bunları araştırıyor.O yüzden yanlış fikirlere kapılıyor.
Hayırlı satışlar diliyorum -
Kaç liradır bu?
-
ücret olarak tüm herşeyiyle birlikte 1250 TL----
-
kaç shutterda ?
lens vermıyormusun yanında ? -
sadece tripod?
-
aşadaki mercek gibi şeytler ne işe yarıyor kardeş lensin önüne takılan