folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )

Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

ben de ona işaret ettiydim zaten, eyvallah gönüller bir olsun :) o kadar parayı orjinaline vereceğine, benden alır kalanıyla hayır hasenat işlersin =P

neyse bir mürit kardeşimizin konuya faydalı iki bişe karalamışken, hepten hiç etmeden gidip uyuyayım ben.

öpüyorum yanakcağızlarınızı.

amnakoyim saatle maatle işim yokda adam öyle bi yazıyoki sanki yanımda karşılıklı konuşuyoruz zannediyorum tam ticaret adamı tezgaha bok koy onu satar bu tipler :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

ocw t1000 saatleri eline ulaşan arkadaşlar !

öncelikle bu sabah kargodan aldım sattin genel görünümde sıfır hata çok güzel kaliteli olduğunu hissettiriyor

ayrıca bir sorum olacak ben saatin kronometresini ve yandaki vidayı çevirdiğimizde ocw t1000 lerin yaptığı otomatik dönme işini yada otomatik sıfırlama işini yapamadım acaba benmi yapamıyorum sattemi o özellik yok yoksa bana gelen üründemi hata var çözemedim arkadaşlar şu anda eline ulaşan varsa yardımlarını rica ediyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

başlıkta hala orjinal olduğu yazıyor ve müridler de muhabbete devam ediyor ya helal olsun. herif zamanında hem bize orjinal değildir dememize geçirdi hemde üste çıkıp orjinal olmasa da farkettirmiyor ben öyle biliyordum ayaklarında.İşi iyi biliyor helal olsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı

ocw t1000 saatleri eline ulaşan arkadaşlar !

öncelikle bu sabah kargodan aldım sattin genel görünümde sıfır hata çok güzel kaliteli olduğunu hissettiriyor

ayrıca bir sorum olacak ben saatin kronometresini ve yandaki vidayı çevirdiğimizde ocw t1000 lerin yaptığı otomatik dönme işini yada otomatik sıfırlama işini yapamadım acaba benmi yapamıyorum sattemi o özellik yok yoksa bana gelen üründemi hata var çözemedim arkadaşlar şu anda eline ulaşan varsa yardımlarını rica ediyorum

saat bugun elime ulaştı.

lakin tasarım olarak harika otesi.

ama iç dizayni farklı.

Mesela orjnal sitesinde alt kısımdaki bolumda "haftanın günleri mevcut"

Bana gelen saat de saniye var.

ek olarak otomatik zavazingosunu bende cozemedim ve yandaki hangi dügmeye bassam saniye duruyor.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Pm attım hocam Casio OCW-T1000 modeli alacaklar listesine beni de ekle.Geldiği an telefon numaramdan ulaş,ücretini yollayıp alayım saati.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    muaythaist bunu yazdı

ben de ona işaret ettiydim zaten, eyvallah gönüller bir olsun :) o kadar parayı orjinaline vereceğine, benden alır kalanıyla hayır hasenat işlersin =P

neyse bir mürit kardeşimizin konuya faydalı iki bişe karalamışken, hepten hiç etmeden gidip uyuyayım ben.

öpüyorum yanakcağızlarınızı.

amnakoyim saatle maatle işim yokda adam öyle bi yazıyoki sanki yanımda karşılıklı konuşuyoruz zannediyorum tam ticaret adamı tezgaha bok koy onu satar bu tipler :)

bu da hayırlı işler demenin farklı bi yolu sanırım..

saygın bir adam rolüne bürünürsün hitabetin düzelir belki, sana bi rolex vereyim mürit (:

ya da tezgaha koyduğumuz alternatif ürünlerden seçebilirsin ;)

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

Casio OCW-T1000 alacaklar listesine benide ekle hocam :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeoHaklar
    LeoHaklar's avatar
    Erkek

t1000 bugun elime ulaştı. saatin görünüşü ve kalitesi iyi gibi duruyor.Ama mekanizmaları çalışmıyor. Görüntü için aldım oyuzden benim için sıkıntı yok. kronometre normal her saatte olduğu gibi hiçbir fark yok diğer saatlerden. elimde orjinal swatch var 300 tl ye almıştım onunla aynı özelliklere sahip. sağlamlık olarakda onun gibiyse verdiğim parayı hakediyor.Fakat orjinal t1000 özelliklerini beklemeyin onlar mevcut değil malesef.

http://www.patates.tv https://www.facebook.com/ibrahimcengizphoto
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    iltifat ettik birader biseye ihtiyacım yok benim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xserhatx7
    xserhatx7's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Söz verdiğim gibi OCW Serisi ayın 25'inden itibaren stoklarıma girdi.

Yaklaşık 12-15 Mürid'e ürünü göndermiş bulunmaktayım.

Rezerve edipte almayan 3-5 arkadaşımız var.Bunların yerine almak isteyen varsa benle irtibata geçsinler.

Teşekkürler.

System Desk Support IT Technician
Toplam Hit: 45644 Toplam Mesaj: 275