Satılık Casper Kasa (Core 2 Quad)
-
Merhabalar.
Şu konudaki müridimizin kasasını satın aldım,dolayısıyla eski kasam artık işime yaramıyor.
Özelliklerine, fiyatına ve fotoğraflarına şuradan bakabilirsiniz.
Yine de buraya yazayım özelliklerini.
Core 2 quad q8200 - dört çekirdek işlemci.
ATI HD 4350 512mb 64 bit harici ekran kartı
Intel 128 mb 64 bit dahili ekran kartı
3gb ddr2 ram (2+1 şeklinde)
MSI G31M3 anakart
300 w power
HDD yok.
İyi bilgisayardır, bana göre ne üst seviye ne de alt seviye. Orta halli, çoğu oyunu lowda veya mediumda kasmadan oynatan bir bilgisayar.
Sadece DX11 desteği olan oyunları oynayamazsınız. Onu da kendiniz dx11 destekli ekran kartı alırsanız oynarsınız.
Elimde bir de ATI 4850 1 gb 256 bit gddr5 ekran kartı var. Bu kasanın powerıyla sorunsuz çalışmaktadır. Kart on numara fıstık gibi bir kart, ama fanı çalışmıyor. Kasayı alan kişi isterse bedava olarak kasanın yanında gönderebilirim.
Sıfırı 240 TL lik bir karttır. Dışarıya göndermiyorum sadece tbt'den biri alırsa göndericem.
-
fiyat yazmamışsın hocam
hayırlı satışlar.
-
crimeangel bunu yazdı
fiyat yazmamışsın hocam
hayırlı satışlar.
Teşekkürler hocam.
300 tl fiyatı, ufak pazarlık payı vardır.
-
tbt ye özel indirim yapman lazım hocam yoksa konu silinir en azından modlar benım konuları siliyordu hayrlı satışlar
-
bladex38 bunu yazdı
tbt ye özel indirim yapman lazım hocam yoksa konu silinir en azından modlar benım konuları siliyordu hayrlı satışlar
Biliyorum hocam o yüzden pazarlık payı vardır yazdım. Dışarıya pazarlık yapmıyorum. Alıcı mürit mesaj atar durumuna göre ayarlarız fiyatı.
-
Hayırlı Satışlar Hocam.
Orta seviye güzel bir bilgisayar ve fiyat uygun duruyor.
İhtiyacı olan değerlendirebilir.
-
İki mürit ile pmleşmiştik ama ikisinden de dönüş alamadım. Konu up olsun, fiyat tbt için 250 TL dir.
@AnaMuhalefet hocam çok sağol, fiyatı da çektim satılır umarım evde boş boş duruyo :)
DadasAdam tarafından 21/Ağu/14 17:28 tarihinde düzenlenmiştir -
pm attım hocam
nikah işlemlerim var nakit yok kredi kartından çekicem. varsa ufak birde hdd ayarla hdd yok benim çalışacak düzeyde olsun yeter. yinede sen bana pm den dön. 250 koy sahibinden sanal pazar gitti gidiyor ne haltsa çekeyim ben tmm yarın sabah.
kimse çekmesin :) ben alıcam la
A_REX tarafından 21/Ağu/14 17:43 tarihinde düzenlenmiştir -
fiyat çok iyi
-
İl neresi hocam?
-
DrKill bunu yazdı
İl neresi hocam?
Sahibindende bu yazıyor;
Erzurum / Palandöken / Hacı Salih Efendi Mah.