Satılık Casper Netbook
-
SATILIK NETBOOK
Marka: Casper (CUK.N455-2K00S)
Sabit Disk: 320 GB
Ram: 2 GB DDR3
İşletim Sistemi: Win7
İşlemci: Intel Atom 667 MHz. 1.66 GHz.
Ekran Kartı: Intel GMA 3150, 10.1" Led
-Orjinal çantası, faresi, garanti belgesi ve faturası dahil.
Fiyat=390 tlSadece 7 ay kullanıldı. Tek bir çizik dahi yok. Şu anda orjinalleri 650-700 lira. İlgilenenler buyursun onun dışındakiler konuyu baltalamasın..
-
Yahu fiyatı niye o kadar küçük yazdın sanki satmamak ister gibi

Fiyat : 390 TL -
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Yahu fiyatı niye o kadar küçük yazdın sanki satmamak ister gibi

Fiyat : 390 TL
-----------------------------hocam yazı tipini ayarlayamamışım, ama sayende büyük yazılmış oldu. =)
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Yahu fiyatı niye o kadar küçük yazdın sanki satmamak ister gibi

Fiyat : 390 TL
-----------------------------hocam yazı tipini ayarlayamamışım, ama sayende büyük yazılmış oldu. =)
-
fiyat 450 tl oldu, birazdan fotoğraf da ekleyecem. Bilgisayarın orjinalinden hiçbir farkı yok..
-
EMRE955 bunu yazdı:
-----------------------------fiyat 450 tl oldu, birazdan fotoğraf da ekleyecem. Bilgisayarın orjinalinden hiçbir farkı yok..
-----------------------------nasıl yani? 450 oldu
Dolara mı endeksledin hoca :)
-
hyr hocam pc yi bi görsen: bu pc 400 liradan fazla eder dersin. Ha gidip teknosadan almışsın ha benden almışsın. Doğru dürüst kullanmadım bile, onun için 400 liraya vermeye kıyamadım.
-
200 lira veririm
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------200 lira veririm
-----------------------------verme hocam..
-
300
-
Intel® Atom™ N455 İşlemci artık eskı nesil kaldı n570 varken neden 455 alsın mıllet :)
fiyat normal (390) ama son fiyat 450 olmus zor satarsın hocam.Hayırlı satıslar.