Satılık Casper NIRVANA 15.4" CPM-T660-4K15
-
arkdaşlar paraya ihtiyaçtan dolayı satmak istiyorum 6- 7 ay oldu alalı cizik bile yok kutusu garantisi her haltı duruyo
2 çanta win7 ve vista cd si vs aksesuar maus silme ilacı ile satacam
ben 1500 tl ye aldım teklif bekliyorum aklımda fiyat yok ama
özellikleri..........
Casper NIRVANA 15.4" CPM-T660-4K15
ÖZELLİKLER• Intel® Centrino® İşlemci Teknolojisi
- Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci T6400 (İşlemci hızı 2.20 GHz, 2MB L2 cache, 800 MHz FSB)
• Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
• 4 GB DDR2 800 MHz Bellek
• 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran849,00 USD + KDV
1375 TL KDV Dahil
10 Taksit : 137 TL KDV DahilCasper NIRVANA 15.4" CPM-T660-4K15
• Intel® Centrino® İşlemci Teknolojisi
- Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci T6400 (İşlemci hızı 2.20 GHz, 2MB L2 cache, 800 MHz FSB)
- Intel® PM45 Chipset
- Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı
• Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
• 4 GB DDR2 800 MHz Bellek
• 320 GB SATA Harddisk
• 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
• 1 GB Nvidia Geforce 9600GS Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek)
• 2.0MP Web Camera
• DVD ± RW DUAL
• Bluetooth
• PCI-e Mini Card
• Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
• 3X USB 2.0 port, 1X eSATA Combo, 1X HDMI
• Li-ION smart battery
• NOD32 Antivirus, Antispam&Firewall Programı HediyePeşin fiyat : 849 USD + KDV 1375 TL KDV Dahil
10 Taksit : 137 TL KDV Dahil
* Yukarıdaki örnek fiyatların oluşumunda kur 1$=1,50TL alınmıştır. Satış günündeki dolar kuruna göre taksitler değişir. Taksitli fiyatlara KDV dahildir. Kampanyamız 30 Eylül 2009 tarihine kadar geçerlidir. Ürün özellikleri, görsel ve fiyatları haber vermeden değiştirilebilir. Yazım hataları bağlayıcı değildir.Intel işlemci derecelendirmeleri hakkında daha fazla bilgi için www.intel.com.tr/hangiislemci adresini ziyaret edebilirsiniz. Celeron, Celeron Inside, Centrino, Core Inside, Intel, Intel Core, Intel Inside, Intel SpeedStep, Intel Viiv, Intel Xeon, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, centrino Logo, Intel Logo, ve Intel Inside Logo, Intel Corporation’un ABD’de ve diğer ülkelerde ticari markaları veya tescilli markalarıdır.İLGİLENİRSENİZ CEP NUMARAM 0537 929 66 71ANKARADA YAŞIYORUMKARGO OLAYI NASIL OLURSA ÖYLE YAPARIZ YAKIN Bİ İL OLURSA KENDİM DE GETİRİRİM İYİ GECELER -
ŞUAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM O ÖZELLİKLERİ ARAŞTIRIN TEKLİF VERİN
++++++++
SATILIK WİRELESS MODEM ZYXEL P-660W-TX
VE
SMC WİRELESS ACCESS POİNT TE VAR ( WİRELESS OLMAYAN MODEMLERE TAKILIRSA WİRELESSİ OLUR :) VEYA İNTERNET YOKSA WİRELESS Lİ BİLGİSAYARLAR AĞ BAĞLANTISI KURABİLİR VEYA WİRELESS OLMAYAN Bİ BİLGİSAYARA BAĞLANIRSA ARTIK WİRELESS Lİ OLUR
İLK BİLGİSAYARI SATMAK İSTİYORUM HEPSİNİ ALABİLİRSİNİZ YADA İSTEDİİNİZİ AMA BİLGİSAYARI SATMADAN DİĞERLERİNİ SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUMM
-
500 lira verebılırım hoca
-
TEŞEKKÜRLER HACI DA O PARAYA SATAMAM
-
konu up
-
ne kadar istiyosun ortalama
-
Satıcıysan fiyat belirle, yoksa komik teklifler gelmeye devam eder.
Yok öyle aklımda bi fiyat yok demek ben ciddi satıcı değilim keyfe ket demektir. O zaman sana kolay gele hoca...
(bu aletin en büyük artısı bence buzdolabı gibi olmasıdır. Gerçekten yazın dahi zerre ısınma olmuyor) Oldukça da sessiz bir makina
-
1100 düşünüyorum arkadaşlar
-
longway bunu yazdı:
-----------------------------
1100 düşünüyorum arkadaşlar
-----------------------------o fiyata gitmez hocam acer marka aynı özelliklerde sıfır laptop 1200-1300 tl
-
kaça gider ?
-
700 e satarsan iyidir.