Satılık Dalmaçyalı Yavrular/ Pitbull Yavrular
-
SAtılık dalmaçyalı bebekler.
Fiyat 350 tl dir.Dişi ve erkek mevcuttur.
Satılık Pittbull Bebekler
Dişi ve erkek mevcuttur.
Fiyatları 550/500 TL dir.
Lütfen ilgilenenler Pm atsın.
-
Başlık garip olmamış mı?
Satılık Dalmaçyalı Bebekler/ Pitbull Bebekler
Yavru mu demek istedin acep?
-
dai resim ekle yaw
-
Evet yavrular demek istedim resimleri koyuyorum hemen.
-
Pitlerin Anne Babalarınıda Koy Pit Düşünüyorum Ama Boktan Pit Düşünmüyorum.
-
ya şu boktan pitbull ları beslemeyin ya nefret ediorm ne kadar evcil olrusa olsn gözü dönebilio hayvanın
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
ya şu boktan pitbull ları beslemeyin ya nefret ediorm ne kadar evcil olrusa olsn gözü dönebilio hayvanın
-----------------------------Beslemekle alakalı o bizde tosa inular yasak ama abd de cocuk bakıcılıgı yapıyorlar.
-
Dalmaçyalılar satılmıştır.
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
Dalmaçyalılar satılmıştır.
----------------------------
dogo varmı haco ?-
-
Var hocam dogomuz ama bende degıl temın ederım.Tabı fıyatları bılıyorsundur sende asagı yukarı bır arkadasımda var.Arjantinden gelme FCİ A tipi uluslara arası secereli köpekleri
-
hoca senin bu resim muhabbeti bir nevi satış stratejisi falan mı cidden merak ettiğim için soruyorum yani resimleri koyuyorum hemen diyorsun aradan bir saat geçmiş halen resim yok kaldıki saat gecenin 3ü gecenin 3ünde mi resim çekip koyacaksın ne kadar ortam ışıklıda olsa güneş ışığı gibi olmaz kazak konusunda da resimler baya beklemişti şimdide hemen koyuyorum deyip koymadıüğını görünce ciddi ciddi bunun bir merak uyandırıp konuyu takip ettirmeye yönelik satış stratejisi falan olduğunu düşünmeye başladım ki eğer böyleyse tebrik ederim cidden sağlam fikir.
Konuya dönecek olursak kahrolası resimleri yükle adamım :) pitim öldüğünden beri kendimi çok yalnız hissediyorum eğer beğenirsem alıcam bu arada pitbula boktan diyen arkadaşada selamlarımı çakmadan edemeyeceğim cahilliğin bu kadarı işte...gözü dönüyomuş :D ya havle vela kuvvette umerak etme dostum insan kadar gözü dönen başka bir hayvan yok sen önce kendine bak,köpek sahibninin karakterini alır.