Satilik Dell Studio S1745-3691

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar elimde Dell Studio S1745-3691  model cok temiz sifir gibi laptop var..

Urun ozelliklerini surdan buldum birebir ayni ozellikte.

http://www.cimri.com/dell-studio-s1745-3691-4-gb-laptop

http://inceleme.gittigidiyor.com/katalog/dell-studio-s1745-3691-4-gb-laptop-250017-s1

Sahibinden ya da gittigidiyorda satisa cikaracagim  urun alali iki yili gecmis garantisi devam etmiyor fakat temizligine garanti veririz kullanilmamis gibi birsey .

Siz olsaydiniz kaca satardiniz bunun piyasa degeri nedir asagi yukari. Tesekkurler.

Ana Özellikler
    İşlemci Tipi : Intel Core 2 Duo 2.2 GHz
    Bellek : 4 GB DDR2
    Sabit Disk : 500 GB - 5400 RPM - SATA
    Çekirdek : Intel
    Bellek Tipi : DDR2
    Ekran Boyutu : 17.3 inch
    Ekran Karti : Intel Graphics Media Accelator 4500 MHD

Ağ Tipleri
    Ağ Ara Birimleri : 10/100 Ethernet LAN
    Veri Protokolü : Intel 5100 a/g/n
    Modem Tipi : Fax Modem

Ekran Özellikleri
    Ekran : TFT
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768

Garanti
    Garanti Süresi : 2 Yıl

Görüntü Özellikleri
    Ekran Karti Bellegi : 1886 MB Max.

Görünüm
    Ağırlık : 2.7 kg

Güç Ünitesi
    Pil Tipi : Lithium Ion
    Pil Omru : 2.5 Saat

Hafıza Özellikleri
    Bellek : 4 GB
    Maksimum Bellek : 4 GB
    Bellek Hızı : 667 MHz
    Cache Bellek : 2 MB

Optik Sürücü Özellikleri
    Optik Surucu : DVD+/-RW

Sabit Disk Özellikleri
    Sabit Disk : 500 GB
    Sabit Disk Hızı : 5400 RPM

Ses
    Ses Çıkışı : Hoparlör
    Ses Girişi : Mikrofon Girişi

Teknik Özellikler
    Ekstra Özellikler : Entegre Kamera
    Genişleme Yuvaları : 3 x USB 2.0 - 1 x IEEE 1394 Firewire - VGA Çıkışı - 1 x HDMI

İşletim Sistemi
    İsletim Sistemi : Microsoft Windows 7 Home Premium
    Platform : Notebook
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

arkadaslar elimde birde amerikadan alinmis 2 aylik neredeyse hic kullanilmamis kutusu bulunan

Apple iPad MC706LL  32 GB var bunuda satisa cikaracagiz yanliz piyasa degerini bilmiyorum degeri neyse satisa cikaricam fiyat onerilerinizi bekliyorum..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

hacı resim varmı ?

imzayı bıraktım basıyorum artık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

500-600 den fazla edeceğini sanmıyorum

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ben dün gördüm aşağı yukarı aynı özelliklerde ( hdd si 250gb di benim gördüğümün)

işlemcisi filan aynı asus adam 450 dedi.  çokmuş dedik (aslında öylesine dedik) 400 e bırakırım dedi.

i3-5-7 core 2 duo piyasasının resmen ırzına geçmiş. 300-400 e laptop alınır olmuş

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Resimler.

http://g1208.hizliresim.com/10/v/cb4td.jpg

http://g1208.hizliresim.com/10/v/cb4vr.jpg

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

aklında bi fiyat belirlersen görüşelim hocam alabilitem var

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

hocam fiyat belirlemedim pek takip etmediğimden ilk önce tbt müridlere sormak istedim satış ilanı vermeden önce yani doğrudan burdan satmak gibi bir niyetim yoktu.Arkadaş 500 gibi bişey demiş fakat o fiyata verebileceğim bişey değil tertemiz sıfır gibi laptop o paraya vereceğime çöpe atarım ya da durur bir kenarda daha iyi. Piyasası düşmüş olabilir laptopların fiyatı budur derseniz onuda anlarım ve satışan vazgeçerim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    K4R4B4S4N bunu yazdı

hocam fiyat belirlemedim pek takip etmediğimden ilk önce tbt müridlere sormak istedim satış ilanı vermeden önce yani doğrudan burdan satmak gibi bir niyetim yoktu.Arkadaş 500 gibi bişey demiş fakat o fiyata verebileceğim bişey değil tertemiz sıfır gibi laptop o paraya vereceğime çöpe atarım ya da durur bir kenarda daha iyi. Piyasası düşmüş olabilir laptopların fiyatı budur derseniz onuda anlarım ve satışan vazgeçerim :)

O zaman sana vazgeçme yolu gözüktü :)

bende 2 ay önce almaya niyetlendim 800 lira filan bi limit ayıracaktım piyasaya baktım 400-500 ile idare eder bi makina alabileceğimi gördüm gerçekten laptop piyasası bu aralar taklaya geldi

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    K4R4B4S4N bunu yazdı

Yanlış anlama hocamda daha 2 gün önce gıcır gıcır ASUS makine 400 tl ye satıldı TBT de. 500 bile düşünmüyorsa zor hocam o fiyata satman. Tanıdık manıdık bul o parayı verebilecek. Laptop piyasası ölü maalesef. Piyasada seninkinden dandik makinelere daha fazla fiyat çekende var seninkinden iyi makineye daha az çekende var. Ama bu işte önemli olan satabiliyorlar mı? İhtiyacın yoksa dursun varsa fiyatta düşmen gerektiğini düşünüyorum.

DrKill tarafından 01/Eyl/12 13:52 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    K4R4B4S4N bunu yazdı

Yanlış anlama hocamda daha 2 gün önce gıcır gıcır ASUS makine 400 tl ye satıldı TBT de. 500 bile düşünmüyorsa zor hocam o fiyata satman. Tanıdık manıdık bul o parayı verebilecek. Laptop piyasası ölü maalesef. Piyasada seninkinden dandik makinelere daha fazla fiyat çekende var seninkinden iyi makineye daha az çekende var. Ama bu işte önemli olan satabiliyorlar mı? İhtiyacın yoksa dursun varsa fiyatta düşmen gerektiğini düşünüyorum.

i serisi ırzına gçeti piyasanın. gerçi yeni nesillerde 2. nesillerin ırzına geçmiş. 800-900e i3 var 0 hemde.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 1618 Toplam Mesaj: 12