Satilik Dell Studio S1745-3691
-
Merhaba arkadaslar elimde Dell Studio S1745-3691 model cok temiz sifir gibi laptop var..
Urun ozelliklerini surdan buldum birebir ayni ozellikte.
http://www.cimri.com/dell-studio-s1745-3691-4-gb-laptop
http://inceleme.gittigidiyor.com/katalog/dell-studio-s1745-3691-4-gb-laptop-250017-s1
Sahibinden ya da gittigidiyorda satisa cikaracagim urun alali iki yili gecmis garantisi devam etmiyor fakat temizligine garanti veririz kullanilmamis gibi birsey .
Siz olsaydiniz kaca satardiniz bunun piyasa degeri nedir asagi yukari. Tesekkurler.
Ana Özellikler İşlemci Tipi : Intel Core 2 Duo 2.2 GHz Bellek : 4 GB DDR2 Sabit Disk : 500 GB - 5400 RPM - SATA Çekirdek : Intel Bellek Tipi : DDR2 Ekran Boyutu : 17.3 inch Ekran Karti : Intel Graphics Media Accelator 4500 MHD Ağ Tipleri Ağ Ara Birimleri : 10/100 Ethernet LAN Veri Protokolü : Intel 5100 a/g/n Modem Tipi : Fax Modem Ekran Özellikleri Ekran : TFT Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Garanti Garanti Süresi : 2 Yıl Görüntü Özellikleri Ekran Karti Bellegi : 1886 MB Max. Görünüm Ağırlık : 2.7 kg Güç Ünitesi Pil Tipi : Lithium Ion Pil Omru : 2.5 Saat Hafıza Özellikleri Bellek : 4 GB Maksimum Bellek : 4 GB Bellek Hızı : 667 MHz Cache Bellek : 2 MB Optik Sürücü Özellikleri Optik Surucu : DVD+/-RW Sabit Disk Özellikleri Sabit Disk : 500 GB Sabit Disk Hızı : 5400 RPM Ses Ses Çıkışı : Hoparlör Ses Girişi : Mikrofon Girişi Teknik Özellikler Ekstra Özellikler : Entegre Kamera Genişleme Yuvaları : 3 x USB 2.0 - 1 x IEEE 1394 Firewire - VGA Çıkışı - 1 x HDMI İşletim Sistemi İsletim Sistemi : Microsoft Windows 7 Home Premium Platform : Notebook -
arkadaslar elimde birde amerikadan alinmis 2 aylik neredeyse hic kullanilmamis kutusu bulunan
Apple iPad MC706LL 32 GB var bunuda satisa cikaracagiz yanliz piyasa degerini bilmiyorum degeri neyse satisa cikaricam fiyat onerilerinizi bekliyorum..
-
hacı resim varmı ?
-
500-600 den fazla edeceğini sanmıyorum
-
ben dün gördüm aşağı yukarı aynı özelliklerde ( hdd si 250gb di benim gördüğümün)
işlemcisi filan aynı asus adam 450 dedi. çokmuş dedik (aslında öylesine dedik) 400 e bırakırım dedi.
i3-5-7 core 2 duo piyasasının resmen ırzına geçmiş. 300-400 e laptop alınır olmuş
-
-
aklında bi fiyat belirlersen görüşelim hocam alabilitem var
-
hocam fiyat belirlemedim pek takip etmediğimden ilk önce tbt müridlere sormak istedim satış ilanı vermeden önce yani doğrudan burdan satmak gibi bir niyetim yoktu.Arkadaş 500 gibi bişey demiş fakat o fiyata verebileceğim bişey değil tertemiz sıfır gibi laptop o paraya vereceğime çöpe atarım ya da durur bir kenarda daha iyi. Piyasası düşmüş olabilir laptopların fiyatı budur derseniz onuda anlarım ve satışan vazgeçerim :)
-
K4R4B4S4N bunu yazdı
hocam fiyat belirlemedim pek takip etmediğimden ilk önce tbt müridlere sormak istedim satış ilanı vermeden önce yani doğrudan burdan satmak gibi bir niyetim yoktu.Arkadaş 500 gibi bişey demiş fakat o fiyata verebileceğim bişey değil tertemiz sıfır gibi laptop o paraya vereceğime çöpe atarım ya da durur bir kenarda daha iyi. Piyasası düşmüş olabilir laptopların fiyatı budur derseniz onuda anlarım ve satışan vazgeçerim :)
O zaman sana vazgeçme yolu gözüktü :)
bende 2 ay önce almaya niyetlendim 800 lira filan bi limit ayıracaktım piyasaya baktım 400-500 ile idare eder bi makina alabileceğimi gördüm gerçekten laptop piyasası bu aralar taklaya geldi
-
K4R4B4S4N bunu yazdı
Yanlış anlama hocamda daha 2 gün önce gıcır gıcır ASUS makine 400 tl ye satıldı TBT de. 500 bile düşünmüyorsa zor hocam o fiyata satman. Tanıdık manıdık bul o parayı verebilecek. Laptop piyasası ölü maalesef. Piyasada seninkinden dandik makinelere daha fazla fiyat çekende var seninkinden iyi makineye daha az çekende var. Ama bu işte önemli olan satabiliyorlar mı? İhtiyacın yoksa dursun varsa fiyatta düşmen gerektiğini düşünüyorum.
DrKill tarafından 01/Eyl/12 13:52 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdıK4R4B4S4N bunu yazdı
Yanlış anlama hocamda daha 2 gün önce gıcır gıcır ASUS makine 400 tl ye satıldı TBT de. 500 bile düşünmüyorsa zor hocam o fiyata satman. Tanıdık manıdık bul o parayı verebilecek. Laptop piyasası ölü maalesef. Piyasada seninkinden dandik makinelere daha fazla fiyat çekende var seninkinden iyi makineye daha az çekende var. Ama bu işte önemli olan satabiliyorlar mı? İhtiyacın yoksa dursun varsa fiyatta düşmen gerektiğini düşünüyorum.
i serisi ırzına gçeti piyasanın. gerçi yeni nesillerde 2. nesillerin ırzına geçmiş. 800-900e i3 var 0 hemde.