Satılık Djarum Vanilla Karton
-
Elimde 1 karton Djarum'un Vanilla sigarası var, 1 paket eksik sadece onuda ben içmiştim :) ..Kesinlikle orjinaldir, sormanıza gerek yok.
Djarum'u bilenler bilir, müptelaları olan baba sigaralardan biridir.
Mersin içi elden verilebilir.. Fiyatı 30 lira

-
fiyat çok iyi, tat süper.
hocalar kaçırmayın bence :)hayırlı satışlar hocam :)
-
karanfillisinden aynı fiyata getir 10 karton alıcam, yalnız orjinal olduğunu nerden anlıycam? freeshopmu? damgası varmı kartonda? hangi ülke üzerinden geliyor?
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
karanfillisinden aynı fiyata getir 10 karton alıcam, yalnız orjinal olduğunu nerden anlıycam? freeshopmu? damgası varmı kartonda? hangi ülke üzerinden geliyor?
-----------------------------aynen
-
kardeş selam çakmakla birlikte verirsen talibim :) orjinal demişsin nerden alınma?
-
bende talibim çakmaksızda olsa olur. nerden nasıl alabilirim?
-
-
çakmağıda veriyormusun ?
-
çakmak yok arkadaşlar, ürünü ben istanbul'dan getirttim, aldığım yerde yurtdışından siparişle getirtiyor zaten tam olarak nereden diye sormadım ama bir iki kere alışverişim oldu orjinalliğinden emin olabilirsiniz aksi taktirde geri ödeme yapabilirim.
bu arada Mersin'den olan varsa önceliği ona tanıyacagım :) , yoksa konuya ilk mesaj yazan gvn666 adlı müride yollıcam
Tabi daha yüksek teklifi olan varsa onada açığız : )
-
ayrıca elimde karanfilli kalmadı, sadece benim içtigim yarım bir paket var.. bende black müptelasıyım :)
-
başka gelirse veya başka markalar getirtirsen söyle, geberiyorum burda ucuz sigara olmadığı için..