Satılık Dogo Argentino 2 Aylık Lekesiz
-
dogolu ve mutlu olanlardanım kesinlikle düşünün arkadaşlar eğer hayvan sahibi olmayı düşünüyorsanız kaçırmayın derim muhteşem bir yaratık
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
Ben köpekten tam 11 yashından beridir anlıyorum çiftliğimiz vardı orda onların içersinde geçti çocukluum :)) 9 -10 yıldır köpeklerle ilgilenirim cinsleri , ırkları , özellikleri vs.vs. ! Ama Bu Dogo Argentino Tam bi Tanker ve Hayalimdeki Köpek Daha Adanada Pek fazla Kimse bilmezken ben hayranıydım burda :) ve dostum sana birşey söyleyim kimse çıkıpta bu köpeğe bişe demesin Safkan Dogo Argentino Tam Safkan oğlu safkan ( arjantin den gelme ) gibi olmasada Türkiyedeki Safkanlardan ;)
@ ByLoading Sana Gelince , Hocam Senin Dobermanında Çok Sağlam ;) MAŞALLAH
tesekkrler kardesim senin rot süpermis macar secereli diyorlar sanirim bende cocuklugumdan beri ilgileniyorum köpeklerle alman kurdumda var oda harika ama tüy derdinden dolayi artik vazgecemiycem 3 ırk var belirledim kafamda... Dogo almak istedim ama olmadi.. Dobermani tercih ettim cok asil bi ırkmış zeka olarakta hayran kaldim.. Rot larda terchimdir.. :) ama yinede hedefim ins dogo :) beyaz kısa tüylü olamalari cok hos ama dobermandan sonra o kadar zeki bi dogo nasi bulurum bilemiyorum dobermanlar dogolardan daha cabuk egitiliyorlar araştırmalarima göre..
-
ben 5 sene evvel sokakta bi yavru köpek buldum gece bişey cıyaklıyo eve gidiyorum ulan neymiş bu diye merak ettim yanına gittim el kadar yavru köpek bana havlıyomus. aldım bağ götürdüm adını fidel koydum. hala bağda durur yanımızda ayı gibi oldu. tüm aşılarını yaptırdım sağlık kontrollerinden gecirdim cinsini sordum kırma sokak köpeği dedi. Belirgin özellikleri şuydu ;
Gece hiç uyumazdı oturur öyle etrafı seyreder en ufak bi çıtırdıda kıyameti koparır
Ezan okunduğunda dellenir sadece ben gidince sakinleşir yanına
Hiç bir temel eğitimden geçmedi. lakin evin önüne veya cevresine pislemez komsunun bağına gider yapar :)) bikere evin içine girmiş bağda bizde görmemişiz kapıyı kitleyip gezmeye gitmişiz. 10 saat sonra geldik hayvan çişini tutmuş kapıyı açar açmaz taa komsunun bağına koşup işedi oraya (bu davranışı hiç bi eğitimiz köpekte görmedim)
ne verirsen yer.
Valla cins olmamasına karsın 5 senedir yanımızda ve en iyi dostum. bana çok alışkın o yanımdayken biri bağırsın bana yada vurmaya yeltensin adamın a.q :))
-
yasaklanmıştı bu
-
x
-
@ Matematik 1 : Ne saçmalıon hocam sen ? :) Yashın kadar köpek beslemiş , yashın kadar köpeklerin derdiyle , sorunuyla ilgilenmişim bi okadarda bilgim vardır merak etme ;) Bana Köpeğini Söyle Ne Olduğunu Söyleyim
+ ben senin köpeğine zaten kral gibi demişim ne sacmaladığının farkındamısın sen ?
-
xxx
-
matematik1 bunu yazdı:
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
@ Matematik 1 : Ne saçmalıon hocam sen ? :) Yashın kadar köpek beslemiş , yashın kadar köpeklerin derdiyle , sorunuyla ilgilenmişim bi okadarda bilgim vardır merak etme ;) Bana Köpeğini Söyle Ne Olduğunu Söyleyim
+ ben senin köpeğine zaten kral gibi demişim ne sacmaladığının farkındamısın sen ?
Yok tanker ıs falan fılan .Yasın kac abıcım senın yok yasın kadar kopek beslemısımde kendınıde sayıyormusun?
Once macar rott un anlamını ogren.
Mumkunse uzak dur konularımda yoksa algılama uzuvlarının yoklugundan kesın olarak emın olacagım.
-----------------------------ulan okurken amma güldüm bee :D hahaha :D way bee :D Konunu baltalamak gibi olmasın ama
EN KRAL DOGOYU SATIYORUM ARKADASHLAR 700 TL DİR !!! Bundan Sonraki Post Atmicam İletisim PM... -
Benım sattıgım kopegın babasının fcı seceresını alana gosterıcem.?
-
Gençler rüzgarı arkanıza alın yüzünüze gelir :))